Motor-ongeluk legt de productie van James Gunns 'Superman' tijdelijk stil

Motor-ongeluk legt de productie van James Gunns 'Superman' tijdelijk stil

Een stuntman viel met hoge snelheid van zijn motor en moest naar het ziekenhuis gebracht worden.

Er is een ongeluk gebeurd op de set van de nieuwe Superman-film. Een stuntman viel tijdens een achtervolgingsscène van zijn motor en raakte gewond aan zijn knie.

Dat komt van Cleveland.com. Volgens de website "werd de stuntman enkele minuten behandeld voordat de ambulance de plek verliet met hem erin." Na een vertraging van 40 minuten begonnen de camera's weer te draaien.

James Gunn
Het incident betrof een achtervolgingsscène op een brug in Cleveland, waar de productie al langer is neergestreken. Regisseur James Gunn is al op de brug gespot, wat suggereert dat het een belangrijke scène betreft.

Vanwege zijn outfit wordt er gedacht dat de stuntman de rol vervulde van Rick Flag Sr., die in de film wordt gespeeld door Frank Grillo. Er was geen andere cast aanwezig tijdens het incident.

Superman
Superman is de eerste film in het nieuwe DC Universe van Gunn. De hoofdrol wordt vertolkt door David Corenswet, met een aanvullende cast bestaande uit Rachel Brosnahan (Lois Lane), Nicholas Hoult (Lex Luthor) en meer. De film komt in juli 2025 uit.NieuwsFilm

meest populair