Algemeen

Red Sonja posters

door FilmTotaal op 26.07.2008 om 00:36 in Algemeen
De opnames moeten nog beginnen maar we kunnen nu al een 'gevoel' krijgen voor de film Red Sonja die als het goed is in 2010 zijn release krijgt. Robert Rodriguez (Sin City, Planet Terror) zal de film produceren, Douglas Aarniokoski (Highlander: Endgame) regisseert en Rose McGowan zal in de huid van Red Sonja kruipen.

McGowan past perfect in Rodriguez' beeld van de roodharige, wulpse wreekster Sonja: "Rose is a pistol. She's whip-smart, has attitude to burn, is sexy, extremely strong, yet has a vulnerable side that would surprise her closest friends. That description also fits Red Sonja."20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bombshelter

Avatar

Alweer een Sin City achtige film...

Loconut

Avatar

Rose :~ kan niet wachten op Barbarella :W

Sha

Avatar

bombshelter "Alweer een Sin City achtige film..."


Enige wat het met Sin City te maken heeft is Robert Rodriguez, verder baseer je het waarschijnlijk op de kleuren, zwart wit en rood, dat werd ooit al eens gebruikt in Shindler's List, dus is Sin City dan eigenlijk een Shindler's List achtige film? Neh..

Posters zien er leuk uit trouwens

Sha

Avatar

Conan next?
Vergeet Thulsa Doom niet Smiley face

geertvdheide

Avatar

de anomalie "McGowan is overigens wel een goede keus: ze heeft dezelfde 'female warrior' uitstraling als Brigitte Nielsen (de 'oorspronkelijke' Red Sonja)"
Hier ben ik het niet mee eens. McGowan komt op mij over als een uiterst fragiel modelletje, die nog geen zwaard kan tillen. Red Sonja is een barbaarse vechter, geen bleek meisje. Angelina Jolie had mij een betere keuze geleken qua postuur en uitstraling, maar rood haar zou haar dan weer niet passen lijkt me. Lastig om een geschikt iemand te vinden.

Wel leuke posters, hoewel inderdaad de kleurstelling een beetje lijkt mee te liften op de stijl van Sin City / 300 / The Spirit. Als de hele film in zwart/wit/rood is, dan vind ik dat nogal flauw. Die stijl kunnen ze beter behouden tot de Frank Miller gerelateerde films, het is ten slotte zijn stijl.

Eerst maar eens een trailer zien denk ik.

Colonel_Kurz

Avatar

geertvdheide "Hier ben ik het niet mee eens. McGowan komt op mij over als een uiterst fragiel modelletje, die nog geen zwaard kan tillen."
Als je een machinegeweer aan een stompje been kan optillen en er mee kan schieten, dan is een zwaard ook goed mogelijk lijkt me.

ateerling

Avatar

Ja en Angelina ook maar iets laten tillen wat zwaarder is dan een geweer wordt lastig want dan breekt ze haar armer..Ze is ja zo dun! Die komt al helemaal niet over met haar postuur! Foto's gezien van haar nieuwe film Wanted, ze is echt heeeeel dun!

http://frontpage.fok.nl/nieuws/79534

Kenji

Avatar

de anomalie "Maar in feite verscheen de Conan-figuur (Arnold Schwarzenegger's eerste grote rol) als eerste in 'Red Sonja', zij het onder een andere naam, nl. Kalidor. En omdat de (twee) Conan-films volgden op 'Red Sonja' en afkomstig waren uit dezelfde productiestal, schiet 'Conan' het eerst te binnen als men denkt aan meer remakes in het genre."

Hoe kom je daar nou bij?? Conan the Barbarian verscheen in 1982, Conan the Destroyer in 1984 en Red Sonja in 1985. Als je kennis tekort schiet, is het helemaal geen schande om IMDb te raadplegen hoor. :}

LuCos

Avatar

Best mooie posters Smiley face

Bud_Bud

Avatar

Ok dan moet ik het maar weer zeggen: LEKKKER DING!!!!

El_Mariachi

Avatar

Mwoah. Geinig project. Ik verwacht weinig diepgang, maar niet iedere film moet diep zijn natuurlijk.

Wat Rose MacGowan betreft...

Mooie meid. Sexy. Maar woeste krijgster? Nah. Vond d'r wat dat betreft in Planet Terror ook al niet zo overtuigen.

jazzthieve

Avatar

de anomalie "

McGowan is overigens wel een goede keus: ze heeft dezelfde 'female warrior' uitstraling als Brigitte Nielsen (de 'oorspronkelijke' Red Sonja)
"


Helemaal oneens, Brigitte Nielsen was een amazone in de film. Amazones moeten kracht uitstralen en Nielsen met haar 1m85 deed dat. Nu komen zie hier met een 1m60 groot opdondertje die even een rode amazone moet gaan spelen....Ik denk het niet.

aandeweg

Avatar

Leuke meid, maar eens dat ze niet het type Amazone is.

Vraag is dan wie we wel geschikt vinden? Ali Larter (vond haar wel stoer in Heroes en Resident Evil) http://www.imdb.com/name/nm0005123/

NieuwsFilm

meest populair