Video

Saw V teaser

door FilmTotaal op 26.07.2008 om 00:57 in Video
De Saw films zijn nog altijd goed voor flink wat bezoekers dus waarom geen vijfde deel maken! De Nederlandse release is 8 januari 2009 en wordt geregisseerd door David Hackl. De cast bestaat o.a uit Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson, Betsy Russell, Mark Rolston, Carlo Rota, Julie Benz, Greg Bryk, Laura Gordon en Meagan Good. Het plot van de film is nog niet bekendgemaakt, maar volgens producer Patrick Melton zal Saw V duidelijk maken wat er in Saw III gebeurde met Corbett, de dochter van Lynn Denlon en Jeff Reinhart.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kurtje

Avatar

Bullshit!!!! :(

P.s. Waarom hebben ze een kerstnummer in de trailer verwerkt??

Hoe dan ook, Saw 1 was goed, maar de andere draaien alleen on het walgelijkheid, en die Jig Saw die ieder keer een manier vindt om terug te keren.

oogsnoepje

Avatar

Ook hier is Julie Benz weer de enige reden om te kijken, vrees ik :9

Waarom moest ik eerst naar een maandverbandreclame kijken voordat ik de trailer kon zien? Ik geloof dat de meesten hier daarvoor niet in de juiste doelgroep vallen...

Biff Tannen

Avatar

Ik vind het toch elke keer weer wel leuke/spannende trailers, alleen jammer dat de films allemaal uber butt zijn. Alleen deel 1 was best wel goed, de rest is allemaal bagger.

abba82

Avatar

Vind elk deel tot nu toe wel vermakkelijk. Echt zo een film voor op een zondag. Gewoon lekker uitgezakt met een zak chips zitten en dan kijken. Deel 1 was zeker de beste, maar ja dat komt ook doordat het een orgineel verhaal was. Nu melken ze het gwoon uit en waarom niet denk ik dan. Als er een markt voor is waarom zou je dan niet easy money verdienen.

geertvdheide

Avatar

abba82 "Vind elk deel tot nu toe wel vermakkelijk. Echt zo een film voor op een zondag. Gewoon lekker uitgezakt met een zak chips zitten en dan kijken. Deel 1 was zeker de beste, maar ja dat komt ook doordat het een orgineel verhaal was. Nu melken ze het gwoon uit en waarom niet denk ik dan. Als er een markt voor is waarom zou je dan niet easy money verdienen."
Waarom niet? Omdat het eerste deel de filmgeschiedenis in had kunnen gaan als iets dat in de buurt kwam van het niveau van films als Se7en. Door de oppervlakkige en overbodige vervolgdelen is de serie nu vervallen tot een popcorn-filmreeks, zoals je zelf al aangeeft.

Vanuit commercieel oogpunt snap ik best dat er steeds nieuwe delen komen, maar toch is het enorm zonde en doet het afbreuk aan de eerste film.

abba82

Avatar

Nou SAW kan je niet vergelijken met SE7EN vind ik. Saw komt meer in de buurt van SCREAM vind ik. Se7en was veel verder uitgediept qua verhaal. Het zou ook onmogelijk om daar een vervolg op te maken.

LuCos

Avatar

abba82 "Nou SAW kan je niet vergelijken met SE7EN vind ik. Saw komt meer in de buurt van SCREAM vind ik. Se7en was veel verder uitgediept qua verhaal. Het zou ook onmogelijk om daar een vervolg op te maken."


Met je laatste zin ben ik het niet mee eens... Je kan met elke film een vervolg maken! (jammer genoeg)

abba82

Avatar

Nou een vervolg op Aviator of Beautiful Mind zie ik niet zo snel gebeuren. Jij wel? ;)

geertvdheide

Avatar

abba82 "Nou SAW kan je niet vergelijken met SE7EN vind ik. Saw komt meer in de buurt van SCREAM vind ik. Se7en was veel verder uitgediept qua verhaal. Het zou ook onmogelijk om daar een vervolg op te maken."


Saw 1 zit qua kwaliteit wel een stuk hoger dan Scream vind ik persoonlijk. Scream is puur een campy horror-comedie, terwijl Saw 1 toch wel behoorlijke psychologische diepgang en een erg goed script had. De film vind ik niet beter dan Se7en, maar ik gaf wel aan dat het in dezelfde orde van kwaliteit zit, ik vind dat Saw wel erg in de buurt komt namelijk.

[ g r a s ]

Avatar

"Oops. Video not available"
Even nieuwe link plaatsen......

ThaMan

Avatar

Vraag mij af wat nieuws ze nog kunnen brengen...
SAW 1 was origineel met een mega einde, maar daarna ging het enkel van kwaad naar erger. een Hype die ze mogen stoppen van mij !

Dijkie

Avatar

Ik ken me echt niet voorstellen wie er blij wordt van dit 5e deel. Is er uberhaupt nog iemand die de verhaallijn van deze reeks ken volgen. Zo ja please fill me up O+

NieuwsFilm

meest populair