Algemeen

Schwarzenegger terug in T4?

door FilmTotaal op 28.07.2008 om 17:40 in Algemeen
Movieweb had een interview met regisseur McG over Terminator Salvation en daarin wordt een opmerkelijke vraag gesteld die niet direct wordt ontkend. Arnold Schwarzenegger zal te zien zijn in de nieuweT4 maar zijn gezicht wordt digitaal geplakt (CGI) op het lichaam van een 'bekende' bodybuilder. Het interview kan je hieronder bekijken, gaat dit gebeuren?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geertvdheide

Avatar

Die bekende bodybuilder zou dan heel best eens Roland Kickinger kunnen zijn. Zijn naam werd eerder genoemd op FilmTotaal.

Ik snap niet helemaal wat er nou zo cruciaal is aan Swarzenegger trouwens. T2 was een goede film vanwege onder meer het verhaal, de structuur, de actie en de effecten, maar niet zozeer vanwege Swarzenegger. Hij acteert niet bijzonder goed, en met een andere spierbundel had de film volgens mij dezelfde status kunnen bereiken, zo niet een hogere.

Maar ja, nu hij één keer het gezicht van Terminator is kan ik me er wel iets bij voorstellen.

fokkeyou

Avatar

Hij komt wel sympathiek over op camera. En dat hele idee van boeken van McCarthy weggeven aan de acteurs klinkt ook niet gek. Begin langzaam maar zeker vertrouwen te krijgen in een goede afloop voor deze reboot. Zolang McG zijn Charlie's Angels-stijl maar ver, ver achterwege laat.

Queenfan

Avatar

In het begin toen McG was aangesteld als regisseur, had ik sterke twijfels. Maar langzaam aan kwamen er toch steeds meer positieve geluiden uit de pre-production. En ook nu tijdens de production met de toch behoolijk sterke teaser en een interview als dit begin ik toch steeds meer zin in T4 te krijgen.

Ik ben benieuwd Smiley face

Moarhh88

Avatar

Als ik aan terminator denk, denk ik aan Schwarzenegger dus ik hoop dat die te zien is in de film ook al is het maar effe, maarja in t3 had die ook geen I"ll Be Back gezegt en ik vind hem perfect als robot. hier thuis zijn we allemaal weg van terminator maar wel alleen met schwarzenegger, toch kan de film leuk worden natuurlijk maar een cameo met hem zal toch wel veel leuker zijn vind ik persoonlijk.

Crack

Avatar

Ze mogen dan wel een jonge kop gebruiken. Ik vind het wel opmerkelijk, dat die robot er elke keer weer zo'n stuk ouder uitziet. :P

DelliPeter

Avatar

Crack "Ze mogen dan wel een jonge kop gebruiken. Ik vind het wel opmerkelijk, dat die robot er elke keer weer zo'n stuk ouder uitziet. :P"


Ja, belachelijk dat ze Arnie voor T3 hebben gebruikt.

tukkerstein

Avatar

In tegenstelling tot veel anderen vind ik dat Schwarzenegger juist een groot deel van de Terminatorfilms draagt. Ik kan enkel hem, met zijn emotieloze en dommige robotuitstraling, als de oude T-1000-robot zien. Zonder Schwarzenegger zou ik de Terminatorfilms veel te serieus nemen (zeker die van Cameron) en zouden ze voor mij haast onkijkbaar zijn. Een robot uit de toekomst die mensen in het heden red, ik vind het eigenlijk belachelijk.

Amaru

Avatar

Moarhh88 "als ik aan terminator denk, denk ik aan Schwarzenegger."


Als ik aan Terminator denk, denk ik aan de Endo Skeleton. Ik vond zelfs Arnold in T2 een slechte acteur.

Ik ben het eens met de beslissing dat ze hem gaan knippen en plakken in CG maar dit moeten ze dus alleen maar doen omdat mensen constant roepen dat er geen terminator zonder arnold is... Complete bullship, maar er is weinig aan te veranderen.

Ik wil bij een Terminator een hoop actie en endo skeletons zien.

Het enige stukje uit T3 dat mij echt deed schreeuwen om een vervolg was de Endo Skeleton scenes en de scene waarin Arnold half terminator was wanneer die uit de helicopter stapt. Dit soort beelden wil ik meer zien.

Bintzak

Avatar

Ze hadden gewoon na deel 2 al een toekomstige oorlog film moeten maken. Deel 3 was meer een afscheidfilm voor Schwarzenegger. En inderdaad als ik aan terminator denk denk ik aan de endo skelleton/ en skynet.

De Tx kon ook teveel. bijvoorbeeld auto,s besturen met een soort mini robot,s.

Schwarzenegger die zijn beschadigde hoofd weer terug plaatst wanneer die aan 1 draadje hangt te bengelen.

Beetje teveel van het goede. Vond de Rise of the machines ook zeer tegen vallen en ging met een slecht humeur de bioscoop uit.

Gelukkig heeft The Sarah Connor Chronicles did nog aardig goed weten te maken. Hopenlijk geld dat ook voor deel 4.

nieuwslaatste nieuws

meest populair