Tron 2 trailer

En nog meer wazige kwaliteit trailers vandaag na Wolverine. Dit keer een bootleg van Tron 2 ook gemaakt tijdens de Comic-Con in San Diego.

Op de San Diego Comic Convention heeft Disney officieus het nieuws bekendgemaakt dat er een sequel van TRON in de steigers staat. Het publiek kreeg onderstaande trailer te zien van een 'mysterieus' project, maar de vertrouwde lichtcycli in het stukje film maakten al snel duidelijk dat het om een opvolger van de fel gehypete sf-thriller uit 1982 ging.

Over cast, crew en release is nog niets bekend, behalve dan dat Jeff Bridges (The Last Picture Show, Starman) in Tr2n wellicht terugkeert als Kevin Flynn / Clu, een hacker die in de eerste film ontvoerd wordt in de computerwereld en daar gedwongen wordt om in gladiatorengevechten te participeren.

In de trailer is een achtervolgingsscène te zien tussen twee lichtcyclusracers, waarvan de ene zijn tegenstander uiteindelijk tot een crash dwingt. De eerste bestuurder blijkt Jeff Bridges te zijn; de tweede ook, maar dan in een jongere gedaante.

Update: trailer weer online



This text will be replaced





NieuwsFilm

meest populair