Algemeen

Prince of Persia 1 jaar uitgesteld

door Jeffrey op 01.08.2008 om 14:45 in Algemeen
Disney en producent Jerry Bruckheimer (National Treasure, Pirates of the Caribbean) hebben besloten om de release van Prince of Persia: The Sands of Time met een jaar uit te stellen. In plaats van op 19 juni 2009 zal de film in première gaan tijdens het laatste weekend van mei 2010. Dat meldt het vakblad Variety.

Officieel wil Disney met het uitstel tijd winnen voor de post-productie van Prince of Persia, waarvan de fantasiewereld veel speciale effecten zou vereisen. Toch lijkt het niet toevallig dat Disney met het verschuiven van de deadline de concurrentie van DreamWorks' Transformers 2 uit de weg gaat, die op 26 juni 2009 in première gaat.

Prince of Persia: The Sands of Time is gebaseerd op het populaire gelijknamige videospel van softwareproducent Ubisoft. Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley en Alfred Molina zullen de hoofdrollen spelen. Regisseur Mike Newell begon vorige week in Marokko met de opnames van de film, en blijft daar tot de productie naar Londen verhuist.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ExCaL^

Avatar

afbeelding
Jammer nu moet ik nog langer wachten! Ik denk dat dit een verassend leuke film gaat worden met mooie CGI en stuntwerk! Ik hoop alleen wel dat ze het lekker duister houden! Maar ik heb wel vertrouwen in Jerry.
Een week eerder draait Shrek Goes Fourth in de bios en een week na Prince of Persia verschijnt Thor in de bios... Moeilijke concurrentie! Maar we zullen zien!

SiriuSzzs

Avatar

ExCaL^ "
Een week eerder draait Shrek Goes Fourth in de bios en een week na Prince of Persia verschijnt Thor in de bios... Moeilijke concurrentie! Maar we zullen zien!"


Na Shrek the Third beschouw ik de Shrek reeks niet echt meer als een dreiging voor de box office cijfers!
Thor kan misschien wel concurrentie bieden, maar dan is het openingsweekend toch al voorbij!

fokkeyou

Avatar

SiriuSzzs "Na Shrek the Third beschouw ik de Shrek reeks niet echt meer als een dreiging voor de box office cijfers! "


Ondanks dat Shrek The Third een draak van een film was, heeft ie toch behoorlijk wat geld opgebracht. Ik denk dat het vierde deel daar geen verandering in gaat brengen.

master3d

Avatar

Je kan de deadline natuurlijk ook een beetje opschuiven en niet een heel jaar. Nu heb je ook Wall-E, Hellboy en The Dark Knight in de bios draaien.. dan ga je toch naar alle 3?:P

NieuwsFilm

meest populair