Morgan Freeman in auto-ongeluk

Morgan Freeman is afgelopen weekend betrokken geweest bij een auto-ongeluk. Hij raakte van de weg, zijn auto ging meerdere malen over de kop, en belandde in een greppel. De Oscarwinnende acteur heeft er gelukkig alleen een gebroken arm en elleboog aan overgehouden, en was bij bewustzijn toen hij uit de auto werd gehaald. Hij maakte zelfs grapjes over de mensen die benieuwd stonden toe te kijken en foto's probeerden te maken. Wel moet hij misschien nog geopereerd worden.

Het ongeluk gebeurde in Mississippi, en Freeman ligt in een ziekenhuis in de omgevind van Memphis. Het enige project waarvoor het ongeluk gevolgen kan hebben is The True Confessions of Charlotte Doyle (met Pierce Brosnan, van Danny deVito), een film die Freeman ook mede produceert. De rest van zijn projecten zijn al klaar óf nog in hele vroege stadia.

Vorige week was er ook al een ongeluk met een acteur: Shia LeBoeuf was betrokken bij een aanrijding in L.A. en brak daarbij zijn hand, iets dat nogal wat problemen veroorzaakt bij het filmen van het vervolg op Transformers.



NieuwsFilm

meest populair