Algemeen

Arnold niet te spreken over T4

door Wesley op 05.08.2008 om 18:33 in Algemeen
De gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator 2: Judgment Day), is niet helemaal tevreden met The Terminator: Salvation. De spierbundel kreeg een aantal beelden te zien van de film en sprak woorden zoals “puzzled”, “cautionary” en “underwhelmed” uit.

De beste man zou een beetje geschokt zijn door wat hij te horen en te zien kreeg, zo zei hij: “Ik weet niet precies wie ‘the Terminator’ nou is. Ik weet ook niet of er maar één is, ik weet zelfs niet of hij nou goed of slecht is”. Aldus de inmiddels 61-jarige Arnold Schwarzenegger.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

oogsnoepje

Avatar

Aan de ene kant word ik hier wat depressief van..

..maar aan de andere kant, deze Arnie is dezelfde man die ook aan T3 heeft meegewerkt...

ASHWIN102

Avatar

oogsnoepje "..maar aan de andere kant, deze Arnie is dezelfde man die ook aan T3 heeft meegewerkt..."
Inderdaad. Misschien is het wel eens weer wat verfrissend, dat had de terminator reeks ook wel nodig. Ik heb gisteren deel 2 nog gezien, was geweldig, maar deel 3 was een aanfluiter. Christian Bale weet wel waar hij mee bezig is zou ik denken... Ik heb er alle vertrouwen in.

bobby fischer

Avatar

Damn, klinkt juist heel tof.
niemand weet wie de terminator is, zo hoort het ook.
en er zijn meerdere types robots dus krijg je vanzelfsprekend ook meerder terminators. ze kunnen niet allemaal op arnold lijken toch

Queenfan

Avatar

Arnold die het verhaal niet snapt...


... ach dat zegt dus echt he-le-maal niets :')

Moarhh88

Avatar

Ok ik vind wel jammer dat hij er niet in zit want hij IS the terminator, dus daarvoor hoop k dat ze niet 1 hebben maar meerdere en das ook weereens wat nieuws dan:(

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Tja, ik lig ook niet zo wakker van zijn mening, inderdaad was de derde terminator een verschrikkelijk flop, ik ben nog nooit zo erg teleurgesteld de bioscoop uitgekomen in mijn leven toen....

Zolang ze nu verstandig zijn en de oorlog tegen de machines gebruiken voor deze triologie, ben ik weer een gelukkig mens, en aan de foto's en trailer te zien worden we niet teleurgesteld deze keer. T+)

En met Christian Bale heb ik er ook veel vertrouwen in.

abba82

Avatar

Ja duhhh lijkt me toch logish dat ie niet blij is. Want door deze film is hij in 1x gebombadeerd tot superster. Hij is bang dat dat de nieuwe Terminator reeks veel beter gaan worden. En met C. Bale is die kans aanzienlijk groot. Ik hoop maar dat Josh Brolin the nieuwe Terminator gaat worden.

Bud_Bud

Avatar

SO WHAT, I EAT IT

lykathea

Avatar

Ach hou toch op abba, Schwarzenegger heeft z'n stempel al gezet, op meerdere vlakken.

Hij is echt niet bang voor z'n reputatie.

veger

Avatar

Waarom heeft iedereen het toch steeds over "de nieuwe Terminator".
Deze film speelt zich in de nabije toekomst af. Op het moment dat de wereld al half naar de klote is en het gevecht tegen de cyborgs begint. Misschien zijn de machines in dat stadium nog helemaal niet in staat om Terminators met echt vlees en bloed te maken. Lijkt me wel cool om in de eerste film van de nieuwe trilogie allerlei zeer groffe mechanische cyborgs te zien.(zoals in de trailer) Lijkt me wel stoer om de technologische ontwikkelingen te zien van de cyborgs zelf. Terminators worden namelijk gebruikt om de kampen van de nog overgebleven mensen te infiltreren. Misschien leren ze die truc pas later.
Anyway, ik verwacht niet 1 badass Terminator maar meerdere, gewoon in z'n nog ruwe vorm zonder vlees.

Ik vind de visie van Schwarzenegger dan ook een beetje bekrompen met z'n “Ik weet niet precies wie ‘the Terminator’ nou is. Ik weet ook niet of er maar één is, ik weet zelfs niet of hij nou goed of slecht is”

Waarschijnlijk is het allemaal veel complexer dan dat. Anders krijgen we weer dat doorgeborduur en daar zit niemand op te wachten. In ieder geval ik niet...

meanrat

Avatar

Arnold verwachtte eigenlijk weer hetzelfde als T1,T2 en T3. Wederom wordt Connor belaagd door een robot uit de toekomst. En nu is de robot nóg geavanceerder dan in T3, blablabla...gelukkig is het dat dus niet. Het verbaasde me al dat Christian Bale zich aansloot bij het T4 team. Juist hij met een uitmelkproject meedoen??? Maar bij het zien van de trailer lijkt het erop dat er gewoon een nieuwe insteek is bedacht. Heb nog wel mijn bedenkingen wat de regisseur betreft, maar het is in ieder geval een goede keus geweest om niet weer het aloude stijltje te hanteren. Dat was nou precies wat fout ging in T3.

Planethugo

Avatar

Vooral de regisseur zie ik niet zo zitten, over een jaartje zullen we 't weten

abba82

Avatar

lykathea "Ach hou toch op abba, Schwarzenegger heeft z'n stempel al gezet, op meerdere vlakken.

Hij is echt niet bang voor z'n reputatie."


Naja toch blijf ik erbij. Noem een andere film waar hij net zoals Terminator zijn stempel op heeft gezet. En meteen typen niet eerst op imdb kijken he?;)

Sha

Avatar

Conan

abba82

Avatar

Hmmm Conan dus. Denk niet dat iedereen dat weet. Denk dat iedereen Arnold kent als de Terminator. Heb nog nooit een keer iemand horen zeggen Arnold damn wat was hij goed in Conan het is toch wel meestal Terminator.

Hmmm laat me kijken:
Conan heeft 68,851,475 dollar wereldwijd opgebracht.

Terminator 1: 78,371,200 dollar wereldwijd
Terminator 2: 519,843,345 dollar wereldwijd
Terminator 3: 433,371,112 dollar wereldwijd

Sha

Avatar

Ok...Maar wat heeft geld ermee te maken dan? Smiley face

Cee van Lleef

Avatar

Dat snapte ik ook niet helemaal. Bovendien heeft Arnie op álle films waarin 'ie heeft gespeeld zijn stempel gedrukt, of de film succesvol was of niet. Wat zou Commando zijn zonder Arnold? Predator 2 was aanzienlijk slechter dan predator 1. Vroeger, toen alles beter was, ging je naar de nieuwe film van Schwarzenegger, ongeacht wat voor film het was. Ik ben afgehaakt toen 'ie "comedy" ging doen... of althans bewuste comedy. Commando is ook comedy, maar dan niet zo bedoeld.

abba82

Avatar

Cee van Lleef "Dat snapte ik ook niet helemaal. Bovendien heeft Arnie op álle films waarin 'ie heeft gespeeld zijn stempel gedrukt, of de film succesvol was of niet. Wat zou Commando zijn zonder Arnold? Predator 2 was aanzienlijk slechter dan predator 1. Vroeger, toen alles beter was, ging je naar de nieuwe film van Schwarzenegger, ongeacht wat voor film het was. Ik ben afgehaakt toen 'ie "comedy" ging doen... of althans bewuste comedy. Commando is ook comedy, maar dan niet zo bedoeld."


Nou omdat de meeste mensen Arnold kennen van de Terminator. Want in het begin zei ik dat Arnold het niet leuk vindt dat ze door gaan met de Terminator. Er is een kans dat die beter zal zijn dan de delen waar hij in zat. En dat dat de reden is dat hij niet te spreken is over T4. Dat bedoel ik ermee.

Ik vond hem ook ontzettend goed in Predator. Daar vond ik eigenlijk stiekem beter dan in the Terminator Smiley face

jazzthieve

Avatar

abba82 "Ja duhhh lijkt me toch logish dat ie niet blij is. Want door deze film is hij in 1x gebombadeerd tot superster. Hij is bang dat dat de nieuwe Terminator reeks veel beter gaan worden. En met C. Bale is die kans aanzienlijk groot. Ik hoop maar dat Josh Brolin the nieuwe Terminator gaat worden."


Dat de nieuwe reeks succesvoller wordt lijkt mij niet, vergeet niet dat T2 in de tijd de meest succesvolle film allertijden was. En om eerlijk te zijn McG is peanuts in vergelijking met James Cameron.

WoUtoMatiC

Avatar

Beter =/= Succesvoller

Daar komt bij dat Arnie helemaal nergens bang voor is, want hij is Arnie.

NieuwsFilm

meest populair