Algemeen

Iron Man haat Batman?

door FilmTotaal op 14.08.2008 om 13:38 in Algemeen
Moviehole had een interview met de Iron Man himself Robert Downey Jr. die vanaf 25 september te zien is in Ben Stiller's Tropic Thunder. Opmerkelijk zijn toch wel een aantal uitspraken over de laatste Batman-film The Dark Knight die door bijna iedereen toch ongeveer heilig is verklaart. Downey maakt weinig van het verhaal en snapt totaal niet waarom iedereen zo enthousiast is over TDK; "I didn't get it [and] still can't tell you what happened in the movie." Over DC Comics was hij ook niet erg te spreken; "You know what? F-ck DC Comics. That's all I have to say."

Het gehele interview met Robert Downey Jr. kan je hier lezen.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ravaged

Avatar

Had hem intelligenter ingeschat...


En what's up met zijn gevoelens over DC comics?

Ibrahim

Avatar

Ach, dat is de aloude DC vs. Marvel vete die fans onder elkaar hebben.
Denk Ajax - Feyenoord...

Moarhh88

Avatar

Wow ik dacht dat hij wel een weer wat intelligentere aardige man was maar ok, erg onrespectvol.. zo moeilijk was TDK toch niet? haha, trouwens ik vind iron man geen compititie ofzo voor TDK, ik vind dat vergelijken enzo zoviezo nogal onnodig, mischien is ie stiekem wel beetje jaloers op de film?=O

Wesley18M

Avatar

Hahahaha..

dat is zijn humor.. mensen moeten het niet zo serieus nemen..:D

Bud_Bud

Avatar

Hahaha Go Robert, de beste man heeft gewoon gelijk!

LuCos

Avatar

Kvind het grappig dat mensen dachten dat ie intelligent was en door 1 opmerking meteen niet meer intelligent is? Hoe onrespectvol is dat dan wel weer niet om iemand meteen "dommer" in te schatten naar slechts 1 opmerking die MISSCHIEN wel eens sarcastisch zou zijn bedoeld.

ExCaL^

Avatar

LuCos "Kvind het grappig dat mensen dachten dat ie intelligent was en door 1 opmerking meteen niet meer intelligent is? Hoe onrespectvol is dat dan wel weer niet om iemand meteen "dommer" in te schatten naar slechts 1 opmerking die MISSCHIEN wel eens sarcastisch zou zijn bedoeld."
T+) helemaal mee eens! Ik denk zelf ook dat het een sarcastische opmerking is.... Majah mensen geloven toch altijd alles wat op het internet of in de bladen staat!

JeXus

Avatar

Na het artikel gelezen te hebben ziet het er gewoon naar uit dar Downey geen hoogstaande scriptschrijverij en meerdere lagen in een comicverfilming hoeft te zien. (Iets wat DC in de regel meer poogt te doen dan directe concurrent Marvel, die vaker oppervlakkiger blijven).
Oftewel hij krijgt het 'blijkbaar' voor elkaar om veel mensen op hun teentjes te trappen T+)

Ravaged

Avatar

Natuurlijk overdrijft hij in principe, maar als je het interview leest, dan is vrij duidelijk niet sarcastisch dat hij dus niet volledig snapt waar the Dark Knight over gaat.

Ik vind hem niet opeens dom, maar dit vind ik gewoon beetje bullshit wat hij uitkraamt. College degree om de film te snappen? Ferrari-engine of storytelling and script writing? Vond het allemaal wel meevallen. Intelligenter dan andere superhero films, ja. Maar als hij The Prestige dan wel weer fantastisch vond, wat is er dan zo moeilijk aan TDK?

En die opmerking over DC comics slaat helemaal nergens op, aangezien zij het script niet schreven ofzo.

abba82

Avatar

Hij meent het niet eens. Die man heeft veel humor. Dat zie je meestal ook in zijn rollen. Tijdens intervieuws is ie nooit echt serieues, maakt altijd een dolletje. Dit is gewoon weer uit zijn verband gerukt.

Feoreunn

Avatar

Serieus te nemen of niet, het lijkt erop dat iemand moeite heeft uit zijn Tony Stark-rol te geraken Smiley face Lekker arrogant lopen wezen en zo. Om het met Teeuwen te zeggen: "Als jij dat lekker vindt, moet je dat gewoon doen."

raymills84

Avatar

Ravaged "Natuurlijk overdrijft hij in principe, maar als je het interview leest, dan is vrij duidelijk niet sarcastisch dat hij dus niet volledig snapt waar the Dark Knight over gaat.

Ik vind hem niet opeens dom, maar dit vind ik gewoon beetje bullshit wat hij uitkraamt. College degree om de film te snappen? Ferrari-engine of storytelling and script writing? Vond het allemaal wel meevallen. Intelligenter dan andere superhero films, ja. Maar als hij The Prestige dan wel weer fantastisch vond, wat is er dan zo moeilijk aan TDK?

En die opmerking over DC comics slaat helemaal nergens op, aangezien zij het script niet schreven ofzo."


Daar leg je nu precies de vinger op de wonde "als je het interview LEEST!!!!". Heb je die man wel eens een interview zien weggeven op TV? Geen woord van serieus nemen. Het is toch prachtig om een keer een Amerikaanse acteur te zien die niet alles 'fantastic' vindt'. En al meent ie het wel; the Dark Knight wordt toch zwaar overgewaardeerd? (al is het niet zo'n butt film als Iron Man....). De eerste is veel te pretentieus en Iron Man veel te geforceerd grappig. Lang leve Tim Burton en Sam Raimi!!!

I_am_Batman

Avatar

Zit ie weer aan de drank ? :D

Ik vind zowel Iron Man en The Dark Knight wereldfilms en tot nu toe ook de 2 beste verfilmde superhelden.

shellghost

Avatar

Moarhh88 "wow ik dacht dat hij wel een weer wat intelligentere aardige man was maar ok, erg onrespectvol.. zo moeilijk was TDK toch niet? haha, trouwens ik vind iron man geen compititie ofzo voor TDK, ik vind dat vergelijken enzo zoviezo nogal onnodig, mischien is ie stiekem wel beetje jaloers op de film?=O"


Schoolgeld terug vragen een optie??
Christus, leer eens normaal nl te typen.
Kan er vlees noch vis van maken.

Moarhh88

Avatar

shellghost "Schoolgeld terug vragen een optie??
Christus, leer eens normaal nl te typen.
Kan er vlees noch vis van maken."


dan sla je het over, al dat gezeur over hoe iemand doet typen boeie, dan lees het NIET
mtohehrgbxnhvbcjhbdsdvhdsbjhgdsj
haal daar maar wat uit, ik zou mijn schoolgeld wel terug willen ja

LuCos

Avatar

I_am_Batman "Zit ie weer aan de drank ? :D

Ik vind zowel Iron Man en The Dark Knight wereldfilms en tot nu toe ook de 2 beste verfilmde superhelden."


Hellboy(2) dus niet?

NieuwsFilm

meest populair