Coens casten serieuze broers

Joel en Ethan Coen hebben de hoofdrolspelers aangekondigd voor hun volgende project, A Serious Man. Vergeleken met de sterrencast van Burn After Reading, de film van de Coens die over een paar maanden uitkomt, zijn het relatief onbekende acteurs.

De naam Richard Kind zal waarschijnlijk weinig mensen iets zeggen, maar zijn gezicht wellicht wel (rechts). Hij speelde jarenlang in de sitcom Spin City, en heeft zich sindsdien bezig gehouden met veel bijrollen in films en gastrolletjes op TV.

Zijn broer in de film zal gespeeld worden door een acteur die tot nu toe vooral op de planken te zien is geweest, Michael Stuhlbarg. In 2005 werd hij genomineerd voor een Tony-award voor beste acteur in het stuk The Pillowman. Op televisie en in films is hij allen nog in bijrollen te zien geweest.

In de film, een zwarte komedie, speelt Stuhlbarg een professor wiens leven ondersteboven wordt gehaald als zijn vrouw hem verlaat en zijn broer juist niet zijn huis uit te krijgen is. Het verhaal speelt zich af in 1967.



NieuwsFilm

meest populair