Algemeen

Two-Face niet terug in Batman 3

door FilmTotaal op 05.09.2008 om 18:36 in Algemeen
Let op! Als je The Dark Knight nog niet hebt gezien klik dan dit bericht snel weg want het bevat spoilers.


Aaron Eckhart zegt vaarwel tegen Batman. Superhero Hype! sprak met acteur Aaron Eckhart die Harvey Dent/Two-Face in The Dark Knight speelt en hij bevestigt absoluut niet terug te keren in het volgende deel, Two-Face is dood.


Het gehele interview kan je hier lezen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HertogJan

Avatar

Tja dat hele gezicht van hem is al een spoiler dus als je het nieuws ook maar even hebt gezien weet je eigenlijk al te veel.

Maar goed, jammer, maar niet onverwacht, waarom zouden ze anders beelden van bij zijn herdenkingsdienst hebben laten zien aan het einde van de film?

Mischa07

Avatar

Dat was wel duidelijk. Vind het wel jammer dat hij relatief snel dood was, maar hij speelde de rol wel erg goed. Heb gisteren "The Dark Knight" voor de tweede keer gezien en wederom genoten.

fokkeyou

Avatar

Hoewel ik denk dat we niets nieuws van Eckart's Two Face terugzien, staat in het artikel niet zwart op wit dat Two Face dood is: Chris Nolan antwoordt op de vraag of Harvey Dent dood is. Dat hoeft niet te betekenen dat Two Face ook dood is natuurlijk.

Ik hoop dat Nolan zich bedenkt, want ik vond Two Face erg interessant.

abba82

Avatar

Heel erg slim om dit na buiten te brengen. Want we weten allemaal wel dat Two-Face terug zal komen. Kan me niet voorstellen dat zijn rol als Two-Face zo kort kan zijn.

You cant fool me C. Nolan :E

El_Mariachi

Avatar

Uhm....? Waarom hebben sommigen hoop om die kerel terug te zien? Hij leek me vrij finaal dood. In ieder geval zolang Nolan de touwtjes in handen heeft.

Benja11

Avatar

Ja twee nieuwe is beter of drie weet ik wat de enige die voor mij terug had kunnen komen was de joker maar ja dat wordt moeilijk he Smiley face

sjef

Avatar

Mischien komt in deel 3 wel de Pinguin terug :E

cyphax

Avatar

De manier waarop ze Dent hebben afgehandeld in Batman Begins vind ik een smet op de film. Dat klopte gewoon niet, zo snel als dat ging. Je ziet de hele film de ontwikkeling van Dent en dan op het einde gaat het zo hard ineens. Ze hebben Two-Face _ENORM_ tekort gedaan met Batman Begins. Dit zijn toch wel bijna onvergeeflijke dingen, maargoed. De Joker hoop ik ook niet terug te zien. Iemand anders in die rol in deze specifieke serie zou niet passen, ongeacht wie ze er voor kiezen.

tjeef-o

Avatar

Onvergeeflijk? Batman Begins? Weet je zeker dat je The Dark Knight gezien hebt en niet spiderman?..pffff

cyphax

Avatar

tjeef-o "onvergeeflijk? Batman Begins? Weet je zeker dat je The Dark Knight gezien hebt en niet spiderman?..pffff"

The Dark Knight inderdaad, ik heb ze bijna achter elkaar gezien. Maar stel je niet zo aan joh.

Axeqlusive

Avatar

Waar tjeef-o ongetwijfeld op wil wijzen cyphax, is dat Two-Face/ Harvey Dent helemaal niet in Batman Begins zit.

Dus inderdaad schandelig hoe ze hem afgehandeld hebben in BB, hij zat er namelijk niet in... dat kwam in TDK pas, en ja... die mening kan je hebben, over hoe hij daar werd "afgeserveerd", ben ik het zelf overigens niet mee eens.

nieuwslaatste nieuws

meest populair