Kim Cattral moeilijk aan de man

Actrice Kim Cattrall is een ikoon geworden van de seksuele bevrijding van vrouwen door haar rol als mannenverslindster Samantha Jones in Sex And The City. Maar ondanks haar grote honger naar mannen op het kleine scherm, kan Catrall in het dagelijks leven maar moeilijk aan de man komen.

Sinds het einde van haar huwelijk met Mark Levinson eerder dit jaar, is ze in verband gebracht met een aantal mannen, waaronder voormalig president Bill Clinton, die haar ontmoette tijdens een feestje, en de interieurontwerper Tony Ingrao.

Maar de actrice geeft toe dat het niet eenvoudig is om na vier jaar terug te keren op de marktplaats van vrijgezellen. Ondanks de frustraties die het vrijgezellenbestaan met zich meebrengt beweert Cattrall dat ze over haar scheiding met Levinson heen is. De twee schreven samen een boek met de titel Satisfaction: The Art Of Female Orgasm.

Sex and the City beleeft inmiddels zijn laatste seizoen maar Catrall wordt al in verband gebracht met een nieuwe televisieserie die is afgeleid van Sex and the City.



NieuwsFilm

meest populair