Britney in de pits

Britney Spears legt op dit moment de laatste hand aan haar vierde album, maar de zangeres is al weer bezig om haar filmcarrière nieuw leven in te blazen. De volgende film van Britney heeft al een titel en een script.

Tot nu toe had Britney's filmproject geen titel, maar besloten is dat de racefilm 'Trading Paint' gaat heten. Het script is van de hand van James V. Hart, die eerder verantwoordelijk was voor 'Contact' en 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life'.

In de film staat een familiedynastie centraal die de Amerikaanse NASCAR autoraces domineert. In de film worden echte NASCAR-coureurs, -teams en -circuits gebruikt om het verhaal gestalte te geven.

Spears speelt de dochter van een coureur, die onder mysterieuze omstandigheden stopt met racen. Britney gebruikt dan haar kennis van het familiebedrijf en bezorgt haar vaderlief een comeback in het racecircuit. Het is een pure dramatische rol voor Britney, want ze gaat niet zingen of racen in de film.

Spears is ook verantwoordelijk voor de productie van de film. Ze heeft een productiemaatschappij opgezet samen met haar co-manager Larry Rudolph en Ann Carli, die de Britney-flop 'Crossroads' produceerde. Het is de eerste film van deze filmproductiemaatschappij. Als het financiële gedeelte rond is, gaat men op zoek naar een geschikte regisseur.



NieuwsFilm

meest populair