Diane Lane klaagt productiemaatschappij aan

Actrice Diane Lane heeft een filmproductiemaatschappij aangeklaagd, omdat dit bedrijf niet in staat is gebleken een film te financieren waarin zij de hoofdrol zou spelen, en naliet om Bruce Willis als medespeler te contracteren.

Het kort geding is maandag 28 juli ingediend bij het gerechtshof van Los Angeles. Lane beweert dat Intermedia Film Equities met haar was overeengekomen om 3,5 miljoen dollar te betalen, ongeacht het feit of de film, die Me Again zou gaan heten, gemaakt zou worden of niet.

De 38-jarige Lane claimt dat Intermedia haar in juni drie bedragen heeft uitgekeerd, in totaal zo'n 833.000 dollar, maar dat het bedrijf daarna in gebreke is gebleven. De actrice heeft dus nog zo'n 2,7 milljoen dollar te goed van de filmmaatschappij.

Volgens het juridische team van Lane was Intermedia niet in staat genoeg geld bij elkaar te brengen om de film te financieren en waren ze niet in staat om het contract met Bruce Willis af te kopen, nadat was gebleken dat ze hem niet genoeg konden betalen om de film te maken.

De ster uit Unfaithful beweert dat Intermedia in eerste instantie heeft geprobeerd om het filmproject over te dragen aan een andere studio, maar uiteindelijk besloot om haar af te kopen.



NieuwsFilm

meest populair