Algemeen

Underworld: Rise of the Lycans poster

Een nieuwe poster van de derde Underworld film

door Bram de Groot op 19.11.2008 om 11:11 in Algemeen
In tegenstelling tot Kate Beckinsale keren Bill Nighy, Shane Brolly en Michael Sheen wel terug voor de prequel van Underworld. Rise of the Lycans gaat terug in de tijd en vertelt het verhaal over de strijd tussen de vampieren / Death Dealers en de weerwolven / Lycians. Voor de vrijheid van de Lycians gaat Lucian (Michael Sheen) de strijd aan met vampierleider Viktor (Bill Nighy). Lucian wordt daarbij geholpen door Sonja (Rhona Mitra).

De regie is in handen van special effects goeroe Patrick Tatopoulos, die ook verbonden was aan Underworld en Underworld: Evolution.

Vanaf 26 februari 2009 in de Nederlandse bioscoop.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lordhumangus

Avatar

Trailer zag er goed uit. Ben benieuwd naar deze film.
:E

MikeyMo

Avatar

Eerste regel. Keert moet keren worden

geertvdheide

Avatar

Ik vond de eerste film al overgewaardeerd, en de tweede ook al helemaal niks. Volgens mij wordt de reeks veel te positief bekeken door filmfans, vanwege de visuele stijl en de hoofdrolspeelster. Want eigenlijk vind ik de films rommelige samenraapsels die nergens over gaan, en waar niets echt goed of origineel aan is. De eerste Blade vond ik dan nog beter, en dat was al niet bepaald hoogstaand.

Ben dus ook niet geïnteresseerd in nog een standaard vervolgfilm.

Planethugo

Avatar

Beide lekkere actiefilms die mooi 1 geheel vormen, lekkere hap-slik-weg actie zonder na te denken. Er zijn iig stukken mindere films in dit genre. Alleen jammer dat het een prequel moest worden zonder kate

NieuwsFilm

meest populair