Video

The Wrestler trailer

Nieuwe beelden van 'The Wrestler'.

door Matthijs op 21.11.2008 om 11:39 in Video
In 'The Wrestler', onder regie van Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, The Fountain), duikt Mickey Rourke in de rol van Randy 'The Ram' Robinson. Deze was eind jaren '80 een succesvol worstelaar en probeert nu de eindjes aan elkaar te knopen door op te treden voor een handvol overtuigde worstelfanaten in scholen en gemeenschapscentra in New Jersey. Maar na een aantal gebeurtenissen is het voor 'The Ram' tijd om zijn leven te evalueren.

Regie: Darren Aronofsky
Cast: Mickey Rourke, Marisa Tomei e.a.
NL Release: 12 februari 20097 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Wow!

Ik zat gisteren toevallig beetje in de rondte te surfen of er al meer beelden, danwel een trailer was, ik zag hem net al bij FilmFlash staan, maar kom hem hier op mijn werk niet openen... nu wel... blew me away!... beetje gewoonte van Aronosky aan het worden, geen bezwaar tegen overigens ha

Zet die Oscar maar alvast klaar. Zeker voor Mickey Rourke, en misschien zelfs een goede kanshebber voor de film!

abba82

Avatar

Ziet er zeker goed uit. Dit zijn juist films waar ik van hou.

Het doet me wel meteen denken aan Rocky Balboa. Men denkt ook dat ie zijn beste tijd heeft gehad en toch komt ie nog een keer terug. Rock Balboa zeker wel een van de beste films die ik ooit heb gezien.

M@ch 5

Avatar

Van wat ik uit de trailer kan opmaken lijkt me dit toch niet een heel interessante film. Vooral op de momenten van drama weet Mickey Rourke me niet echt te raken. Misschien is dat ook niet mogelijk in een trailer en zal ik het eindresultaat moeten zien, maar ik durf wel te zeggen dat de trailer voor mij niet geslaagd is en geen belangstelling bij mij opwekt. Misschien zal ik de film een keer kijken als hij in de videotheek opduikt en er niets anders te kijken valt, maar naar de bioscoop ga ik voor deze film zeker niet.

Frenkieb

Avatar

Wat heeft Mickey gekke lippen! Lijkt wel gebotoxed!

geertvdheide

Avatar

Hm, de citaten van recenseurs die voorbij komen zetten wel een heel hoge verwachting neer, maar dit kan toch best iets leuks worden. Het lijkt uiterlijk vooral heel echt, met weinig Hollywood opsmuk. Zelfs de actrices komen eens niet over als modellen, maar als echte mensen.

oogsnoepje

Avatar

Ik heb normaal helemaal niets met dit soort films, maar ik heb de hele trailer braaf uitgekeken Smiley face

Biedonk

Avatar

Wederom (waarschijnlijk, het is tenslotte maar een trailer) weer een meesterwerk van Aronofsky, de man blijft mij verbazen, net als Rourke trouwens...;)

voor betere kwaliteit ga naar:

Apple Trailers

nieuwslaatste nieuws

meest populair