Algemeen

Olyphant sheriff in remake Romero

Timothy Olyphant heeft getekend voor een rol in The Crazies, een remake van George Romero's horrorfilm uit 1973.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey op 21.11.2008 om 19:26 in Algemeen
De Amerikaanse acteur Timothy Olyphant (Hitman, Live Free or Die Hard, serie Deadwood) heeft getekend voor een rol in The Crazies, de voor 2009 geplande remake van George Romero's gelijknamige horrorfilm uit 1973. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De film verhaalt over de inwoners van een dorpje in de Amerikaanse staat Kansas die na een vliegtuigcrash - waarbij een geheim biologisch wapen in hun watervoorraad wordt geloosd - geconfronteerd worden met dood en waanzin. Olyphant zal de sheriff van het dorp vertolken.

Breck Eisner (Sahara) zal de film regisseren naar een scenario van Scott Kosar (The Amityville Horror) en Ray Wright. Michael Aguilar en Dean Georgaris, die eerder samenwerkten aan What Happens in Vegas, zijn aangesteld als producenten. Zombie-koning George Romero werkt zelf mee aan de remake als uitvoerend producent.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve Harwin

Avatar

FILMTOTAAL "Zombie-koning George Romero werkt zelf mee aan de remake als uitvoerend producent."

Dat is heel verstandig.T+)

Colonel_Kurz

Avatar

Zegt niet zoveel hoor, dat kan ook betekenen dat hij een flinke duit krijgt zonder er iets voor hoeven te doen.

Zombie

Avatar

^
Er is een ding dat je van Romero moet weten. Hij maakt films voor de lol, niet voor het geld. Waarom zou hij anders onafhankelijke films (indy) leuker vinden om te maken?

Het is waar dat zijn naam gelijk veel publiciteit krijgt, maar dat heeft hij gewoon verdiend als je zijn CV bekijkt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair