Video

Sneak Peek T4

Dankzij Entertainment Tonight is er een sneak peek van Terminator Salvation.

door Mohamed op 05.12.2008 om 10:21 in Video
Dankzij Entertainment Tonight is er een sneak peek van de trailer van Terminator 4. Deze trailer wordt getoond voor de film van Keanu Reeves The Day the Earth Stood Still.

Terminator Salvation (alias Terminator 4) is de eerste film van een trilogie die de uiteindelijke confrontatie tussen mens en machine zal laten zien.

Regie: McG
Cast: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin e.a.
NL Release: 4 juni 2009

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tukkerstein

Avatar

Ziet er veel te serieus uit allemaal. Geef mij maar Terminator 3, die neemt zichzelf niet zo serieus. Ik kan mij niet voorstellen dat er werkelijk mensen zijn die het verhaal van de Terminator interessant en echt boeiend vinden. Het gaat in mijn ogen toch vooral om de actie.

"Het ziet er allemaal heel erg goed uit..."
Mwah mag de lezer dat niet zelf uitmaken?

abba82

Avatar

tukkerstein ""Het ziet er allemaal heel erg goed uit..."
Mwah mag de lezer dat niet zelf uitmaken?"


Het is nog veel te vroeg voor zulke reacties.

Queenfan

Avatar

Weer "een puik stukje schrijfwerk"!


:')

13204

Avatar

abba82 "Het is nog veel te vroeg voor zulke reacties."


Hear!

Sha

Avatar

Queenfan "Weer "een puik stukje schrijfwerk"!


:')"


Geef jij eigenlijk wel eens commentaar op de inhoud van de nieuwsberichten? Want ik zie je eigenlijk alleen maar opmerkingen maken over de manier waarop ze geschreven zijn

shellghost

Avatar

Queenfan "Weer "een puik stukje schrijfwerk"!


:')"


Aan je :') te zien ben je een fok!kertje die daar waarschijnlijk uitgekotst is en het nu hier probeerd.

oogsnoepje

Avatar

tukkerstein "Ziet er veel te serieus uit allemaal. Geef mij maar Terminator 3, die neemt zichzelf niet zo serieus. Ik kan mij niet voorstellen dat er werkelijk mensen zijn die het verhaal van de Terminator interessant en echt boeiend vinden. Het gaat in mijn ogen toch vooral om de actie."


Geloof het of niet, maar er bestaan echt mensen die het verhaal interessant en boeiend vinden.

De actie behoort een mooi sausje daar bovenop te zijn, en het lijkt er steeds meer op dat deze film inderdaad die richting op gaat T+)

Papigiulio

Avatar

Ik dan maar? 2de serieuze reactie. VETTE shit. Kan niet snel genoeg komen. Bale +1, visuals +1, nu nog een goed verhaal en een chick ala dat grietje uit Transformers hehe.

Ash969

Avatar

T3 was imo een slechte film. Een film gemaakt gericht op kinderen leek het wel.

Deel 1 en 2 hadden een rauwe sfeer, dat ze dus in deel 3 compleet hadden weggelaten.

Ben dus wel blij dat ze weer de serieuze kant opgaan na het mislukte deel 3 imo, want er zijn inderdaad nog mensen die houden van het verhaal en de actie

seppe

Avatar

shateandar "Geef jij eigenlijk wel eens commentaar op de inhoud van de nieuwsberichten? Want ik zie je eigenlijk alleen maar opmerkingen maken over de manier waarop ze geschreven zijn"Het is gewoon zo dat de nieuws berichtjes hier wel van heel laag niveau zijn. De poster moet zijn mening gewoon achterwege laten.

spock

Avatar

tukkerstein "Ziet er veel te serieus uit allemaal. Geef mij maar Terminator 3, die neemt zichzelf niet zo serieus. Ik kan mij niet voorstellen dat er werkelijk mensen zijn die het verhaal van de Terminator interessant en echt boeiend vinden. Het gaat in mijn ogen toch vooral om de actie.

"Het ziet er allemaal heel erg goed uit..."
Mwah mag de lezer dat niet zelf uitmaken?"

Ja dat is wel zo maar als het een en al actie is beginnen te mensen weer te zeuren dat er weer te weinig verhaal in zit(waar onder ik zelf)

abba82

Avatar

seppe "Het is gewoon zo dat de nieuws berichtjes hier wel van heel laag niveau zijn. De poster moet zijn mening gewoon achterwege laten."


Dus omdat een poster zijn meining weergeeft is het meteen een nieuwsbericht die van een laag niveau is? Misschien ook wel handig om wat over de Sneak Peek te zeggen, dan alleen maar zeiken. Als je een echte filmfan was dan zat je vast niet zo te zeiken. Dan was je allang al blij dat er zo'n site bestaat.

Dit gaat zeker een kei van een film worden, ben benieuwd naar de trailer.

oogsnoepje

Avatar

Het is algemeen bekend dat je als nieuwsposter geen eigen mening in je artikelen hoort te plaatsen (daar is de commentaarsectie voor), maar ik vind het nog steeds beter dan dat er alleen een filmpje wordt neergepleurd zonder een begeleidende tekst.

En je kan veel zeggen over Mohamed, maar hij plaatst tenminste wel serieuze items!

Verder pleit ik voor moderators om alles dat offtopic is richting Herr Boll te sturen (de prullenbak dus).

Nu weer ontopic: waarom duurt het nog zo lang tot het dinsdag is? :'( :9

abba82

Avatar

oogsnoepje "Het is algemeen bekend dat je als nieuwsposter geen eigen mening in je artikelen hoort te plaatsen (daar is de commentaarsectie voor), maar ik vind het nog steeds beter dan dat er alleen een filmpje wordt neergepleurd zonder een begeleidende tekst.

En je kan veel zeggen over Mohamed, maar hij plaatst tenminste wel serieuze items!

Verder pleit ik voor moderators om alles dat offtopic is richting Herr Boll te sturen (de prullenbak dus).

Nu weer ontopic: waarom duurt het nog zo lang tot het dinsdag is? :'( :9"


T+)

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

tukkerstein " Ik kan mij niet voorstellen dat er werkelijk mensen zijn die het verhaal van de Terminator interessant en echt boeiend vinden. Het gaat in mijn ogen toch vooral om de actie."Daar ben ik er ook 1 van, er kan een heel goed verhaal in de Terminator zitten, gelukkig zijn ze er nu achter gekomen en met deze film en de serie Terminator: The Sarah Connor Chronicles het goede pad ingeslagen!! T+)

Een goed verhaal en goede actie, wat wil je nog meer? ;)

Ik hoop ook echt dat dit een triologie gaat worden!!!

NieuwsFilm