Naomi Watts maakt negen films in twee jaar

Naomi Watts is de schade aan het inhalen, maar dan wel op haar eigen voorwaarden. De 33-jarige Australisch actrice heeft de afgelopen twee jaar negen films gemaakt, en heeft er nog vier op stapel staan. Zo zal ze onder meer te zien zijn in '21 Grams' naast Sean Penn en Benicio del Toro, in 'I Heart Huckabee's' en 'The Assassination of Richard Nixon'.

Dit is een levensgroot verschil met haar twintiger jaren, toen zij kleinere films van wisselende kwaliteit maakte, terwijl Nicole Kidman, haar best vriendin, steeg in de rangen van succes. Toen maakte Watts 'Mulholland Drive' en afgelopen jaar de hit thriller 'The Ring'. "Ik denk dat ik nu een betere smaak heb dan toen", aldus de actrice. "Ik heb de laatste anderhalf bijna aan de lopende band films gemaakt, en ik laat me door niemand iets aanpraten, het moet mijn eigen keus zijn."

"Dat is het voordeel van pas laat succesvol zijn. Ik weet hoe ik me wil kleden, in wat voor huis ik wil wonen, ik weet gewoon meer van mezelf. Dat geldt ook zeker voor de rollen die ik wil spelen en wat ik van mezelf wil blootgeven. Je kent jezelf gewoon beter", zo zegt de blonde ster.



NieuwsFilm

meest populair