Video

Nieuwe Watchmen featurette

Warner Bros. Pictures lijkt zich weinig aan te trekken van de rechtszaak met 20th Century Fox en plaatst een nieuwe featurette online.

door FilmTotaal op 01.01.2009 om 14:07 in Video
Warner Bros. Pictures lijkt zich weinig aan te trekken van de rechtszaak met 20th Century Fox en plaatst een nieuwe featurette online van Watchmen. Een federale rechter in Los Angeles heeft recent beslist dat 20th Century Fox de distributierechten van Watchmen bezit. De uitspraak is een streep door de rekening van Warner Bros., dat de film in maart wou uitbrengen.

Watchmen is gebaseerd op de gelijknamige invloedrijke stripreeks van Alan Moore, en verhaalt over een mysterieus complot tegen een groep superhelden in de laatste fase van de Koude Oorlog. De film werd geregisseerd door Zack Snyder met o.a. Patrick Wilson en Jackie Earle Haley in de hoofdrollen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Feoreunn

Avatar

Ziet er nog steeds goed uit. Nu maar hopen dat Fox er zich niet te veel mee moeit.

Maartus

Avatar

Zitten wel mooie beelden tussen maar ik vraag me af in hoe verre we de karakters enzo een beetje leren kennen in die film. Bedoel, zijn er toch redelijk veel totaal andere 'superhelden'.

Maar goed misschien zit ik er wel helemaal naast hoor, iig wil ik de film wel zien alleen verwacht ik er niet al teveel van om eerlijk te zijn.

skullsplitter

Avatar

Ik hoop dat Fox en WB hier uit kunnen komen, want dit zou nooit de kluis in mogen gaan maar dient gewoon de bios in te komen... Ziet er verdomd goed uit...

nieuwslaatste nieuws

meest populair