Brüno steekt draak met Madonna

In de nieuwe film van Sacha Baron Cohen adopteren Brüno en zijn partner een Afrikaanse baby.

Volgens de Britse krant The Sun zal Brüno, de nieuwe film van Sacha Baron Cohen, de draak steken met het leven van Madonna.

De film Brüno handelt over het gelijknamige typetje van Cohen, een homoseksuele Oostenrijkse modejournalist die naar de VS trekt om er zijn show te presenteren. Eén van de verhaallijnen zou zich concentreren rond de adoptie van een Afrikaanse baby, David, waarmee Brüno en zijn partner achteraf de modehoofdsteden afschuimen. Een duidelijke uithaal naar Madonna, die in 2006 met haar man Guy Ritchie het Malawische jongetje David Banda adopteerde.

Het personage Brüno haalde het afgelopen jaar verschillende keren de kranten met opvallende verschijningen op vliegvelden en catwalks. Daarnaast verstoorde hij onder meer een anti-homobetoging in Californië en de opnames van de Amerikaanse televisieserie Medium.

Voor Cohen wordt het de derde langspeelfilm die gebaseerd is op één van zijn typetjes uit Da Ali G Show. Eerder werden al Ali G Indahouse en Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan met hem verfilmd. Brüno wordt in mei in de Nederlandse bioscopen verwacht.



NieuwsFilm

meest populair