Algemeen

Rourke & Rockwell in Iron Man 2

Beiden worden de slechteriken van de film, maar wélke schurken is nog niet bekend.

door Jelle Fastenau op 08.01.2009 om 15:43 in Algemeen
Nadag gisteren bekend werd dat Mickey Rourke een rol heeft in Sylvester Stallones The Expendables, is vandaag naar buiten gekomen dat hij de hoofdschurk zal worden in Iron Man 2. Ook Sam Rockwell is in onderhandelingen voor een slechterikenrol.

Vooralsnog is onduidelijk wélke slechteriken Rourke en Rockwell zullen spelen. Zowel Variety als The Hollywood Reporter zeggen dat Rourke een zwaar getatoeëerde Rus zal spelen. Volgens Variety wordt hij de Crimson Dynamo, THP heeft het echter over Whiplash. THP claimt ook dat Rockwell te zien zal zijn als de multimiljardair Justin Hammer, maar volgens Variety is over zijn rol nog niets bekend. Marvel geeft vooralsnog weinig details prijs over het scenario van Justin Theroux.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DanielC

Avatar

Rourke heeft een flinke comeback gemaakt, die eigenlijk nog beter is dan zijn vroegere werk! Ik heb The Wrestlers nog niet gezien, maar wat ik ervan gezien heb is zeker indrukwekkend. Zijn rol in Sin City was ook erg gaaf!

Boe

Avatar

Ik hoop zelf dat het Whiplash word, in het geval van Crimson Dynamo word het weer een robot tegen robot-situatie, liever een vijand die niet op degene uit deel 1 lijkt.

Jnk18

Avatar

Rourke _O_

Vond hem in The Wrestler keigoed.

oogsnoepje

Avatar

The Wrestler moet je inderdaad gezien hebben Smiley face

Ik denk dat Rourke wel eens een betere schurk kan gaan neerzetten dan die kerel waarvan ik de naam even kwijt ben in de vorige film!

nieuwslaatste nieuws

meest populair