Algemeen

McG regisseert Nemo

De regisseur van Terminator: Salvation is door Disney aangetrokken voor de film, gebaseerd op Verne.

door Jelle Fastenau op 08.01.2009 om 16:09 in Algemeen
Meerdere studio's dongen naar zijn hand, maar uiteindelijk heeft Disney McG weten te strikken voor hun nieuwste project. De regisseur, wiens Terminator: Salvation dit voorjaar in de bioscopen zal verschijnen, is door de studio aangetrokken om de familiefilm 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo te regisseren.

De film wordt een soort prequel op het beroemde boek van Jules Verne, waarin de oorsprong wordt verteld van Kapitein Nemo en zijn oorlogsonderzee√ęr de Nautilus. 20,000 Leagues wordt waarschijnlijk de eerstvolgende film van McG. Disney hoopt de film nog dit jaar af te hebben.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

oogsnoepje

Avatar

Disney hoopt de film nog dit jaar af te hebben.


En daar haakte ik af.
Denken ze echt een goede film te kunnen maken binnen een jaar tijd?

Edit: wat een verschrikkelijk slecht geprogrammeerde site is dit soms toch.. Sorry, het is niet zo vriendelijk om te zeggen, maar die fout in de quote-tag hierboven kan echt niet hoor!

heywoodfloyd

Avatar

oogsnoepje "En daar haakte ik af.
Denken ze echt een goede film te kunnen maken binnen een jaar tijd?"


Ten eerste, aan het einde van een sjaal is het niet ongewoon om af te haken.

Ten tweede. Ooit gehoord van Fassbinder? Ozon? Gus Van Sant? Spielberg? Soderbergh? De Coen brothers?

Natuurlijk is McG met geen van bovenstaande vergelijkbaar, maar ze bewijzen mijns inziens wel dat in een jaar een goede film maken absoluut te doen is.

oogsnoepje

Avatar

heywoodfloyd "Natuurlijk is McG met geen van bovenstaande vergelijkbaar, maar ze bewijzen mijns inziens wel dat in een jaar een goede film maken absoluut te doen is."


De film zelf wel, maar als ik het goed heb gaat het hier om een film die flink stijf zal staan van de speciale effecten.

Daarom geloof ik niet dat ze deze film binnen een jaar kunnen maken (niet met de juiste resultaten, in ieder geval). Maar we zullen het over een jaartje zien. Ik slik graag mijn woorden in, dus mocht het een geweldige film worden, herinner me er tegen die tijd dan maar even aan ;)

NieuwsFilm

meest populair