Algemeen

Nieuwe poster Transformers 2

"Revenge is coming" in Michael Bays Transformers: Revenge of the Fallen.

door Bram de Groot op 08.01.2009 om 21:07 in Algemeen
Hieronder zie je de nieuwe poster van het tweede deel van Transformers. Revenge of the Fallen is het vervolg op Transformers uit 2007.

Net als in het eerste deel spelen, naast de Autobots en Decepticons, Shia LaBeouf en Megan Fox de voornaamste hoofdrollen. Regie is wederom in handen van actiespecialist Michael Bay .

Transformers 2 zie je vanaf 25 juni in de bios.
13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Megatron verandert in een pistool en schiet alle autobots neer. DAT is nog eens revenge!

Chrischzz

Avatar

Http://img407.imageshack.us/img407/5871/rotfhrpsh6.jpg

Een gefotoshopte lichtere versie..

Darthmar

Avatar

Ben wel benieuwd. The Fallen refereert naar de "duivel" uit de transfomers mythe. Maar ik denk dat Megatron op de één of ander manier weer tot leven komt.

Rich Art

Avatar

Darthmar "Maar ik denk dat Megatron op de één of ander manier weer tot leven komt."

Maar dat is toch Megatron op de poster?

Chrischzz

Avatar

Rich Art "Maar dat is toch Megatron op de poster?"


Misschien wel.. misschien niet..
Bay zegt dat Megatron niet in deel 2 voorkomt.. Terwijl er wel (oude) concept art voor Megatron is opgedoken en er is een nieuwe toy van Megs..

Officieel is The Fallen een apart personage.. Maar met alle veranderingen die Hollywood in de orginele verhalen veranderd is alles mogelijk.. =)

oogsnoepje

Avatar

Misschien is The Fallen wel Megatron met een identiteitsprobleempje?

Op zich zou dat interessante taferelen kunnen opleveren, een schizofrene killer robot.

ntt

Avatar

Lees niet verder ivm Spoilers!!!!


tekst van een spoiler (de titel verwijst niet naar Megatron., Megatron zal door de Autobots weer tot leven gewekt worden door de Allspark-splinter die over was uit het eerste deel. Hij en de Decepticons zullen hard nodig zijn in de strijd tegen de FALLEN)De Fallen was 1 van de originele 13 Transformers die Primus gemaakt had.
Primus en zijn broer Unicron zijn als het ware twee goden. Unicron zocht het universum te consumeren terwijl Primus het universum wou beschermen. Hij deed dit o.a. door zich te veranderen in Cybertron en daar een ras robots op te gooien; de Transformers. Hij creëerde eerst 13 proef Transformers voordat hij aan het grote werk begon om een heel ras te fixen…
Het was uiteindelijk de bedoeling om samen met de Transformers Unicron te bestrijden.
1 van de 13 Transformers was de Fallen, die zijn mede robots bedroog (vandaar zijn naam) en met Unicron verder ging. Uiteindelijk zijn Unicron en de Fallen verslagen…

Chrischzz

Avatar

ntt "Lees niet verder ivm Spoilers!!!!


tekst van een spoiler (de titel verwijst niet naar Megatron., Megatron zal door de Autobots weer tot leven gewekt worden door de Allspark-splinter die over was uit het eerste deel. Hij en de Decepticons zullen hard nodig zijn in de strijd tegen de FALLEN) …"


Dat is inderdaad 1 van de geruchten.. Maar of dat echt waar is? Dat moet nog blijken.. Het lijkt me wel een logische en goede oplossing..

Loconut

Avatar

Laat mij een beetje aan een ge-upte versie van de Guyver denken.

(Heb laatst die jaren '90 live action films nog eens gezien...hilarisch)

Deweb

Avatar

Hmm. De titel deed mij meer denken aan wraak van de badcars (ik onthoud al die namen niet..) uit deel 1. Maar kennelijk zit er dus een interessanter verhaal achter Smiley face.

Musculus

Avatar

Vind hem eerlijk gezegt een beetje op zo'n bionicle hoofd lijken

Decepticon

Avatar

Chrischzz "Misschien wel.. misschien niet..
Officieel is The Fallen een apart personage.. Maar met alle veranderingen die Hollywood in de orginele verhalen veranderd is alles mogelijk.. =)"
Misschien Megatron,misschien Galvatron.Het vehaal wordt denk ik niet niet verandert,Bay blijft wel trouw aan de G1 fans.Je kunt zien dat dit gezicht het Decepticon logo is.De meeste speculaties zijn dat dit Jetfire is,aangezien het hele grote gelijkenis vertoont met de Jetfire action figure van de Legend Toys speelgoedlijn.Maar dit zal niet kunnen denk ik,omdat (SPOILER) Jetfire eerst Decepticon is en zich later bij de Autobots aansluit.Je kunt als Autobot immers geen Decepticongezicht hebben.

ntt

Avatar

The Fallen heeft niets te maken met Megatron of een dergelijke Decepticon/Autobot.

Dat hebben Bay en Labouf gezegd in een interview.Wil verder niet Spoileren,Maar met een beetje Googlen kom je een heel eind.

tekst van een spoiler (The Fallen zal een bedreiging zijn voor iedereen voor Autobots, Decepticons en Aarde.)

NieuwsFilm