Nieuwe concept art en plotdetails T4

Latino Review heeft nieuwe concept art-foto's van Terminator: Salvation online geplaatst. Er zijn ook nieuwe plotdetails vrijgegeven.

De Amerikaanse filmwebsite Latino Review heeft nieuwe concept art-plaatjes van Terminator: Salvation online geplaatst. De foto's zijn genomen met een iPhone tijdens een preview van enkele scènes met regisseur McG. Een volledige beschrijving van die scènes kan u hier nalezen.

Tijdens de voorstelling in New York zijn ook nieuwe details van de plot vrijgegeven. Hoewel John Connor (Christian Bale) het hoofdpersonage blijft, zou de film vooral focussen op de ontwikkeling van de jonge Kyle Reese (Anton Yelchin) tot een volwassen man. De bescherming van Reese tegen de machines vormt dan ook de kern van het scenario.

McG heeft ervoor gekozen om Stan Winston (originele Terminator-trilogie) de supervisie over de special effects te geven, omdat hij zo veel mogelijk realistische roboteffecten wil en de CGI tot een minimum wil beperken. De regisseur gaf ook toe dat het einde van de film eerder raadselachtig zou zijn. Verder is het nog altijd niet duidelijk of Arnold Schwarzenegger terugkeert.























NieuwsFilm

meest populair