Nieuwe opnames Wolverine gepland

Eind deze maand zijn tien nieuwe opnamedagen voor X-Men Origins: Wolverine gepland. Het zou zowel om heropnames als om extra scènes gaan.

In een interview met de Popwrap Blog van de krant The New York Post heeft acteur Dominic Monaghan (rol van Beak) bevestigd dat er eind deze maand tien nieuwe opnamedagen voor X-Men Origins: Wolverine gepland zijn. Het zou zowel om heropnames als om extra scènes gaan. Monaghan: "Mijn personage is te zien in een grootse scène met Hugh [Jackman] en Liev [Schreiber]. Het beste dat ik je kan vertellen is dat het om een flashback-scène gaat."

Dergelijke uitgebreide heropnames zo dichtbij de release (30 april in Nederland) zijn verrassend maar niet uitzonderlijk. De productie werd vanaf het begin geplaagd door moeilijkheden die vooral verband houden met de inmenging van distributeur Fox in de uitwerking van de ideeën van regisseur Gavin Hood. Hood wil een donkere prent maken, Fox wil een meer actierijke en kindvriendelijke film. Maar volgens de studio waren de nieuwe opnames op voorhand gepland "met de bedoeling om specifieke weersomstandigheden vast te leggen".



NieuwsFilm

meest populair