Merry, Pippin, Frodo en Sam terug in The Hobbit

Hobbit kwartet uit The Lord of the Rings trilogie mogelijk te zien in The Hobbit.

Dominic Monaghan zegt dat we zijn personage Merry en de andere hobbits Pippin (Billy Boyd), Frodo (Elijah Wood) en Sam (Sean Astin) mogelijk gaan terug zien in de The Lord of the Rings prequel(s) The Hobbit. Het rare is dat dit kwartet helemaal niet voorkomt in het boek The Hobbit van J.R.R. Tolkien.

Ten tijde van The Hobbit, waarin hobbit Bilbo een grote rol heeft, bestaat het kwartet nog niet eens. Pas 27 jaar na de gebeurtenissen in The Hobbit wordt Frodo, de oudste van de vier, in Middle-earth geboren. Vermoedelijk zien we de vier pas terug in The Hobbit 2, het verhaal dat dan mogelijk als overbrugging moet dienen tussen het verhaal The Hobbit en de eerste film van de The Lord of the Rings trilogie.

The Hobbit 1 en 2 staat gepland voor 2012 en wordt geregisseerd door Guillermo del Toro. Het gehele interview met Dominic Monaghan lees je hier en hieronder ze je het interview waarin ook ingegaan wordt op de mogelijke zelfde teleurstelling die Star Wars en Indiana Jones fans kunnen hebben na het zien van de vervolgen / het vervolg op de originele trilogie van die films.



NieuwsFilm

meest populair