Len Wiseman wil verder met Underworld

In een interview heeft de regisseur van de eerste twee films verklaard dat hij na de prequel verder wil gaan met de Underworld-reeks.

In een interview met ShockTillYouDrop.com heeft Len Wiseman verklaard dat hij verder wil gaan met de Underworld-reeks. Wiseman regisseerde de eerste twee films, en werkte als producent mee aan de prequel Underworld: Rise of the Lycans, die vandaag in première gaat in de VS.

Wiseman: "We zullen zien wat er met deze [film] gebeurt. We hebben altijd gehoopt dat er drie films zouden komen waarin we ons verhaal konden vertellen. Dus nu hebben we de trilogie afgewerkt waar we het over hadden. We kunnen veel kanten op. Als mensen bereid zijn om terug te keren in het verhaal, dan zijn ze ook bereid om vooruit te gaan. Ik speel met gedachten van wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren. Ik ben gewoon verheugd dat het publiek aanvaardt dat we sprongen kunnen maken in de tijd, en dat de mensen geïnteresseerd zijn. Hopelijk zullen ze verschillende verhalen willen aanvaarden, want de personages zijn er en ze zijn onsterfelijk. Het zou prettig zijn om weer vooruit te kunnen gaan."

Underworld: Rise of the Lycans draait vanaf 26 maart 2009 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair