Algemeen

Grotere rol Deadpool in X-Men Origins: Wolverine

De huidige reshoots voor Wolverine zijn waarschijnlijk voor het vergroten van de rol van Deadpool.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 25.01.2009 om 17:40 in Algemeen
Onlangs werd gemeld dat er extra opnames (welke ondertussen worden genomen) gemaakt zouden gaan worden voor de film X-Men Origins: Wolverine. ISBN meldt dat dit waarschijnlijk gebeurt om de rol van het personage Deadpool te vergroten.

Deadpool neemt in de comics net als Wolverine deel aan het Weapon X programma van William Stryker. Deadpool krijgt hierdoor de beschikking over bovenmenselijke genezende kracht, vergelijkbaar met die van Wolverine. Dit leverde hem wel een huidverminking op waardoor hij in de strips te zien is met een masker op. Tot heden is dit nog niet te zien geweest in de trailer of op de promofoto's van X-Men Origins: Wolverine.

Deadpool wordt gespeeld door Ryan Reynolds. De hoofdrol als Wolverine uiteraard door Hugh Jackman. Vanaf koninginnendag in de Nederlandse bioscoop.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Decepticon "Ik denk niet dat ze iets laten zien van Deadpool's huidverminking.Misschien in de laatste trailer vlak voor de biosrelease.Ze hebben ook nog nix van Beak laten zien.Wel raar dat Deadpool verminkt wordt als hij bovenmenselijke geneeskrachten heeft"


http://www.marvel.com/universe/Deadpool

Kan je lezen als je spoilers wilt.. al zijn die "spolers " dan wel zo vaag dat ze niet spoilen..

Deadpool's healing wordt pas geactiveerd nadat hij een emotionele klik had gemaakt.. zoals dat bij sommige andere mutanten ook is gebeurd..
Alleen is daarna niet zijn verminkte lichaam genezen.. erg vaag.. maar ja.. als je de rest van Marvels'universum kan hebben, dan moet dat ook geen probleem zijn..

Decepticon

Avatar

Ik denk niet dat ze iets laten zien van Deadpool's huidverminking.Misschien in de laatste trailer vlak voor de biosrelease.Ze hebben ook nog nix van Beak laten zien.Wel raar dat Deadpool verminkt wordt als hij bovenmenselijke geneeskrachten heeft

jazzthieve

Avatar

Een spin-off van een spin-off van een karakter dat niets van populariteit heeft bewezen zoals Wolverine en dat buiten de comic fans niemand kent. Ik kan verkeerd zijn maar dat lijkt mij niet waarschijnlijk.

oogsnoepje

Avatar

Ryan Reynolds heeft al eerder laten zien dat hij best een film kan dragen, dus daar zit wel iets in ja :)

Chrischzz

Avatar

jazzthieve " Anyway ik geloof dat Deadpool een gotere rol toebedeeld kreeg om hem als antagonist voor te berijden voor de tweede film.
Een tweede film ging er pas kome wanneer deze film voldoende succescol zou zijn. Afgaande op de "buzz" zal deze waarschijnlijk vrij succesvol zijn aan de kassa."Of er wordt hier een basisje gelegd voor een spin-off..
Aangezien Deadpool aardig populair is onder de comicfans..

jazzthieve

Avatar

Spock is waarschijnlijk nieuw, anders zou hij wel weten dat (vele) fouten zoals deze voorkomen en later pas gecorrigeerd worden. Anyway ik geloof dat Deadpool een gotere rol toebedeeld kreeg om hem als antagonist voor te berijden voor de tweede film.
Een tweede film ging er pas kome wanneer deze film voldoende succescol zou zijn. Afgaande op de "buzz" zal deze waarschijnlijk vrij succesvol zijn aan de kassa.

darkgoth

Avatar

spock "Lees het bericht nog ff door, er staat toch echt William Stryker."


geloof me ik heb het goed gelezen en idd nu de correctie er is staat er idd stryker maar ik zou het niet neer zetten als ik het niet 3 tot 4 x had na gekeken.

jazzthieve

Avatar

spock "Lees het bericht nog ff door, er staat toch echt William Stryker."


Na de correctie wel ja.

spock

Avatar

Lees het bericht nog ff door, er staat toch echt William Stryker.

darkgoth

Avatar

William Snyder... je zult waarschijnlijk William Stryker bedoelen.

maar goed ontopic: meer over deathpool zou idd cool zijn want hij is idd een personage die niet al te bekend is

nieuwslaatste nieuws