Algemeen

Vervolg The Dark Knight al in 2011?

Een Amerikaanse krant sprak met de uitvoerend producent van TDK, die zegt dat de eerstvolgende Batman al te zien is in 2011.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 26.01.2009 om 09:49 in Algemeen
Michael Uslan, uitvoerend producent van The Dark Knight, beweert tegenover de Courier-Post uit New Jersey dat we in 2011 al het vervolg kunnen zien van TDK. Over de nieuwe villains blijft zijn mond gesnoerd:

Uslan will be onboard as executive producer for the "Dark Knight" sequel, which he estimates will be theaters by 2011. As for the identity of the next round of Batman's supervillains and love interests, Uslan remains tight-lipped. "It's one of those deals where if I told you, I'd have to kill you," he says with a chuckle.

Verder werd zaterdag bekend dat The Dark Knight niet de Producer of the Year Award heeft gewonnen tijdens de jaarlijkse Producers Guild of America Awards. Slumdog Millionaire ging er met de eer vandoor. Wel won de film van Christopher Nolan zondag de Screen Actors Guild Awards, was Heath Ledger de Best Supporting Actor en won TDK ook de award voor Outstanding Performance by a Stunt Ensemble in a Motion Picture tijdens de jaarlijkse Screen Actors Guild of America Awards.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Patrick1981

Avatar

Nickster18 "Natuurlijk moet er een vervolg komen, hopelijk zit 2face er wel weer in, sinds er laatst ook een filmpje op internet stond waarin ze eckhard de vraag stelde of hij terug zou komen, hij gaf hier niet tot vaag antwoord op, dus laten we het hopen :)

En johnny als riddler of Hoffman als pinquin (rumors) zou ook wel mooi kunnen worden, als ze Heath maar niet proberen te vervangen want dat gaat niet lukken!"


En wat als er nog genoeg beeldmaterial is van Heah als The Joker???

Nickster18

Avatar

Natuurlijk moet er een vervolg komen, hopelijk zit 2face er wel weer in, sinds er laatst ook een filmpje op internet stond waarin ze eckhard de vraag stelde of hij terug zou komen, hij gaf hier niet tot vaag antwoord op, dus laten we het hopen :)

En johnny als riddler of Hoffman als pinquin (rumors) zou ook wel mooi kunnen worden, als ze Heath maar niet proberen te vervangen want dat gaat niet lukken!

Decepticon

Avatar

wallace "Ik vind dat er geen vervolg moet komen. Dit is een goed einde voor Batman."
Flauwekul.Ik hoop en denk dat de volgende The Dark Knight gaat overtreffen,net zoals TDK Batman Begins overtof

oogsnoepje

Avatar

Al? Dan vergaat de wereld bijna!

Van mij mag het vervolg snel in 2011 nog even langskomen, dan hebben we die alvast binnen. Als de film dan ook nog eens supergoed is, dan kunnen wij ongelovigen met een gerust hart een kopje kleiner gemaakt worden door die anti-christ die in 2012 huis zal houden onder o.a. de atheisten.

(daarom dus graag voor 2012, zonder hoofd kan je geen films kijken en in de hel draaien ze alleen muziek van Gordon!)

wallace

Avatar

Ik vind dat er geen vervolg moet komen. Dit is een goed einde voor Batman.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Word wel een beetje moe rond al dat gedoe/nieuws over de volgende Batman.

Als het zover is dan horen en zien we het wel.....

Thiver

Avatar

Ja, sinds wanneer is drie jaar een korte periode?

Calva

Avatar

En ohohoh dan zit er een verschil tussen van maar 3 jaar...
Ddat is net zoveel als tussen... Batman Begings en The Dark Knight..

DannyEsth

Avatar

Lijkt me vet, al misschien iets te snel deze film zit nog vers in het geheugen. Ze moeten dan wel met een ijzersterk verhaallijn op de proppen komen willen ze The Dark Knight evenaren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair