Algemeen

I'll be back!

Zodra zijn termijn als "Governator" afloopt start Schwarzenegger met True Lies II.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 26.01.2009 om 12:37 in Algemeen
Arnold Schwarzenegger heeft zijn plan getrokken om zodra zijn termijn als gouverneur van California afloopt een comeback te maken in True Lies II. Dit wordt in ieder geval beweert door vriend en acteur Tom Arnold (die ook deel uitmaakte van True Lies). In een interview met Starpulse zegt hij hierover:

If all goes as planned, the day Arnold (Schwarzenegger) leaves office we will again team with Jim Cameron and do a comedy. Jim says it might not be called "True Lies II," but it will be fun. "True Lies" was my first real movie experience, and we've all stayed close, which I've realized, 50 films later, is very unusual. I love those guys

Schwarzenegger zijn tweede termijn als gouverneur loopt af op 31 januari 2011. Een derde termijn is niet mogelijk en president worden van de USA is volgens de grondwet uitgesloten (Anold is geboren als Oostenrijker). Een terugkeer naar het witte doek lijkt dus zeer waarschijnlijk.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

patrob

Avatar

WoUtoMatiC "Er is maar een Arnie."


Thank God for that.

WoUtoMatiC

Avatar

Er is maar een Arnie.

patrob

Avatar

Ik snap dus echt niet dat iedereen zo zit te springen om een bejaarde actieheld. Alsof er momenteel niet wat beters rondloopt?

Markie Marcolioooo

Avatar

He'll be back (from the 80's/90's). Misschien toch nog een Conan voor Arnie:P of een leuke rol in the Expendables, zou ook een leuke come-back kunnen zijn. Get to tha Choppahhhhh!!!!

WoUtoMatiC

Avatar

En dan Predator III :P

Rival24

Avatar

Té vet, hierna graag Commando 2! :P

DannyEsth

Avatar

Ja inderdaad dat zegt Arnie niet, maar welkom terug Arnold Swarzenegger. Je bent en blijft mijn favoriete actie-ster. Jammer dat er pas later gefilmd wordt dus gaat nog wel even duren, maar hopelijk wordt die even vet als de 1e.

Decepticon

Avatar

skullsplitter "True Lies zijn eerste filmervaring? Leugenaar: Terminator was je eerste echt succes, en is weliswaar van de zelfde regisseur, maar daar zit bijna 10-15 jaar tussen!

;)"
Kun je niet lezen ofzo?Het gequote bericht is van Tom Arnold,niet van Schwarzenegger.True Lies is zeker een vermakelijke film,maar ik hoop dat ie met een originelere film komt

skullsplitter

Avatar

True Lies zijn eerste filmervaring? Leugenaar: Terminator was je eerste echt succes, en is weliswaar van de zelfde regisseur, maar daar zit bijna 10-15 jaar tussen!

;)

fokkeyou

Avatar

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

(vrij vertaald) Laat maar komen. Misschien dat Obama de grondwet nog wijzigt zodat Der Arnuhld nog president kan worden, maar dat zie ik niet gebeuren. Dan is True Lies II een leuk alternatief.

RAVEN[NL]

Avatar

Ik vond 1 goed, dus laat maar komen.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Kijk dat is nou goed nieuws, true Lies was een goede komische actie film!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair