Algemeen

Is Seth Rogens Green Hornet stopgezet?

Sony mogelijk minder enthousiast over het project nu Chow weg is als regisseur.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jelle Fastenau op 26.01.2009 om 21:50 in Algemeen
Gaat The Green Hornet nog door, nu Stephen Chow weg is als regisseur? Drew McWeeny van de nieuwe entertainmentsite HitFix heeft op het Sundance Filmfestival verscheidene geruchten opgevangen dat bij Sony de enthousiasme voor het project is weggeëbt.

McWeeny schrijft onder andere: "at Sundance, I heard several people say that the film was off completely. I spoke this afternoon with a source close to the film, and while they didn't call it completely dead, they did say it is 'highly unlikely' that the film will shoot in 2009 at all."

Het zijn nog maar geruchten; voorlopig is er nog niets door Sony bevestigd. Seth Rogen heeft de afgelopen maanden flink getraind voor de rol en is aardig wat afgevallen. Mogelijk dus voor niets.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik las net op IGN dat Seth Rogen in een e-mail aan HitFix heeft laten weten dat het project echt nog leeft en men er gewoon aan door werkt,kwestie van tijd dat ze een nieuwe regisseur vinden,de studio wil de film ook gemaakt zien.

Decepticon

Avatar

Gelukkig,ik zie liever Jason Statham als Green Hornet en Jet Li of Tony Jaa als Kato.Dan heb je direct ook een veel serieuzere film,wat de serie ook was.Ze moeten de befaamde "Bruce Lee serie" niet als een actie-comedy afdoen.

Markie Marcolioooo

Avatar

Met de 'succes films' van Seth Rogen lijkt het mij dat hij misschien zelf wel en agenda met adressen en telefoonnummers heeft waartussen wel iemand kan zitten die hij weet te strikken in samen werking met Sony...opzich ben ik best wel benieuwd naar Seth Rogen als (super)held!
En zolang Steven Chow als kato wel aan blijft dan is het wel een leuk duo, dus als het geen gerucht blijft moet er toch wel iemand te vinden zijn. Is in het verleden wel vaker gebeurt dat een film verschillende regiseurs heeft gehad, ookal had dat dan niet altijd een positive uitwerking.

Boe

Avatar

Ach, voor niets? Beter dan zwaarder worden... Brando had na the Godfather van mij niet per se hoeven aankomen:P

nieuwslaatste nieuws

meest populair