Productie A-Team film eindelijk uit de startblokken

Ridley Scott produceert en Joe Carnahan regisseert de film over de beroemde tv-serie The A-Team.

Midden jaren '80 was de A-Team een waanzinnig succes. Met 98 afleveringen in vijf seizoenen eindigde de serie in 1987. Vele herhalingen volgden en nog voor het begin van dit decennium kwamen er geruchten over een live-action film over de avonturen van Colonel John "Hannibal" Smith, Lieutenant Templeton "Faceman" Peck, Master Sergeant Bosco Albert "B.A." Baracus en Captain H.M. "Howling Mad" Murdock. Nu in 2009 is er eindelijk duidelijkheid over de film. Ridley Scott (American Gangster) produceert, Joe Carnahan (Smokin' Aces) regisseert en de film komt uit op 11 juni 2010.

Acteurs voor de hoofdrollen zijn nog niet bekend. Eerder werden George Clooney, Ice Cube, Jim Carrey, Bruce Willis en Woody Harrelson in verband gebracht met de A-Team film.

Mede door de komst van The A-Team zet Joe Carnahan zijn plannen om een film over Pablo Escobar (Killing Pablo) te maken in de ijskast. Over The A-Team werd bekend gemaakt dat het vasthoudt aan de verhaallijnen van de tv-serie. De A-Team mannen zullen echter geen Vietnam-veteranen zijn, maar "Midden-Oosten veteranen".



NieuwsFilm

meest populair