Hellboy spin-off B.P.R.D. mogelijk in de maak

Wanneer Hellboy de B.P.R.D. verlaat, nemen Abe Sapien, Liz Sherman, Roger, Johann Kraus en Ben Daimio zijn rol over.

Na Hellboy en Hellboy II The Golden Army ziet Guillermo del Toro de komende vier tot vijf jaar geen kans om te werken aan een derde Hellboy. Hij is namelijk druk bezig met de twee Hobbit films die in 2012 moeten uitkomen. Ook daarna staan er een aantal andere projecten op zijn verlanglijstje. Om die reden bestaat er de kans dat hij een andere regisseur de kans geeft de Hellboy spin-off B.P.R.D. te maken.

Hellboy neemt in de gelijknamige stripreeks op een zeker moment afscheid van de B.P.R.D. (Bureau for Paranormal Research and Defense). De achtergebleven helden, zoals Abe Sapien, Liz Sherman, Johann Kraus en de onbekendere Roger (in deel 1 en 2 te zien als standbeeld) en Ben Daimio gaan vervolgens in een Hellboy spin-off comic de strijd aan met de paranormale verschijningen die hun pad kruizen.

Voorlopig blijft het een gerucht, maar aangezien Guillermo del Toro daadwerkelijk vol is geboekt en de twee eerdere Hellboy films redelijke commerciële successen waren, lijkt de B.P.R.D. spin-off niet onwaarschijnlijk.



NieuwsFilm

meest populair