Video

Dragonball Evolution trailer

Bekijk de nieuwe Dragonball Evolution trailer met nieuwe beelden.

door Bram de Groot op 03.02.2009 om 19:22 in Video
Op Superherohype is een nieuwe trailer verschenen van Dragonball Evolution. De trailer is dan wel in het Frans maar er zitten veel nieuwe beelden bij die de fans mogelijk net even meer overtuigen dan de eerder verschenen trailer.

Dragonball Evolution is een verfilming van de gelijknamige tekenflim-serie en gaat 9 april 2009 in première. De regie is in handen van James Wong en hoofdrollen zijn er voor Justin Chatwin, Joon Park, Christopher Sabat, Jamie Chung, Emmy Rossum, James Marsters, Randall Duk Kim, Yun-Fat Chow, Ernie Hudson, Eriko Tamura en Texas Battle.

Bekijk via deze link de trailer van Dragonball Evolution.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zondebok

Avatar

Kijk dit ziet er al veel beter uit. Stiekem verlangt 't kind in mij toch heel erg naar deze film!

jostru

Avatar

Wel, ik vond deze trailer goed, want je zag een deel van de Oozaru en ook een paar nieuwe shots.. MAAR ondertussen is er al een nieuwe tv-spot opgedoken op de japanse tv. Je kan deze zien op www.dbthemovie.com :D

lykathea

Avatar

Ze gaan nu zelfs een Dragonball game maken, waarin deze "echte" personages vechten.

Dit wordt echt te gek voor woorden...

Ze hadden er gewoon een animatie film van moeten maken (dat zou dan nummertje 14 zijn :D )

Yanggie

Avatar

Mijn mening is net als de andere hier. Dit ziet er echt stukken beter uit. Dit gaat de juiste kant op. Mijn mening over deze film was echt naar een ontzettend diepte punt gezakt.

Toch erger ik me nog steeds aan de gecaste acteurs die gewoon de karakters zijn uit de animeserie.

__RIK__

Avatar

Wordt met elke trailer die uitkomt beter (hoop dat er dus nog 10 verschillende uitkomen). Maar had deze film liever gezien als een soort van final fantasy.

Creative

Avatar

Omg, come on man.. Hoe kunnen jullie zeggen dat het beter word. Het zuigt zwaar. Het zuigt nu alleen misschien minder door deze beelden. Heel het verhaal klopt niet. De personages kloppen niet. Master Roshi:S? Ze hadden het gewoon orgineel en strak moeten houden.

Dit is Dragonball?? Waarom is Goku groot? Niks klopt. De serie is gewoon verkr... Geef mij maar de tekenfilms.

Pff..

oogsnoepje

Avatar

Creative "Dit is Dragonball?? Waarom is Goku groot? Niks klopt. De serie is gewoon verkr... Geef mij maar de tekenfilms."


Ik wacht met spanning op het moment waarop iemand de foto zal plaatsen van Wolverine in zijn originele geel/blauwe pakje, om mee te laten zien dat tekenfilms niet zomaar in live action films te vertalen zijn ;)

Creative

Avatar

oogsnoepje "Ik wacht met spanning op het moment waarop iemand de foto zal plaatsen van Wolverine in zijn originele geel/blauwe pakje, om mee te laten zien dat tekenfilms niet zomaar in live action films te vertalen zijn ;)"Ben jij serieus :D? Hoe kan je de outfit vergelijke met een persoon. Goku is in de dragonball series klein, dat maakt heel de dragonball series leuk. Hij is groot in Dragonball Z, een hele andere serie. Dit zijn gewoon feiten die niet kloppen en dat wil dus zeggen dat ze er un heel eigen draai aan geven en de serie niet trouw blijven. Klopt wolverine draagd zijn bekende pakje niet, maar inhoudelijk is X-men 1 en 2 toch wel echt wat je ook van de tekenfilms verwacht. Vooral bij een over the top tekenfilm als dragonball waar de gekleurde haar en alles het juist zo dragonball maakt behoor je het trouw te blijven.

Kortom i don't get your point.

oogsnoepje

Avatar

Net als een getekend pakje is een getekend karakter ook niet 1:1 te vertalen naar live action, dat is waar ik op doelde Smiley face

Als je Goku (of hoe die gast ook mag heten) letterlijk zou vertalen, dan zou het er zelfs waarschijnlijk erg eng uitzien. Als je dit laatste niet gelooft dan is hier speciaal voor jou een link van iemand die dit ondertussen al met heel wat cartoonkarakters heeft bewezen:

afbeelding

(En als je toch op die site bent, bekijk dan ook even alle andere creaties in full size. Als je dan nog niet overtuigd bent.. :E )

ElRoja

Avatar

Creative "Goku is in de dragonball series klein, dat maakt heel de dragonball series leuk. Hij is groot in Dragonball Z, een hele andere serie. Dit zijn gewoon feiten die niet kloppen en dat wil dus zeggen dat ze er un heel eigen draai aan geven en de serie niet trouw blijven."


Ik weet niet, maar in het begin van Dragonball en het overgrote gedeelte ervan is Goku een kind, inderdaad. Maar ook verder in de serie is hij een tiener. Het feit dat Piccolo er zo raar uit ziet kan er mee te maken hebben dat hij niet Piccolo is, maar King Piccolo. (Goku vermoordt King Piccolo, King Piccolo spuugt een ei uit, daaruit komt de Piccolo voort die we kennen van Dragonball Z).
Ik ben al járen Dragonball/Z fan en ben erg benieuwd naar de film. Toegegeven, in het begin wat minder, maar het ziet er leuk uit nu, leuke flashy effectjes.

Chrischzz

Avatar

oogsnoepje "Ik wacht met spanning op het moment waarop iemand de foto zal plaatsen van Wolverine in zijn originele geel/blauwe pakje, om mee te laten zien dat tekenfilms niet zomaar in live action films te vertalen zijn ;)"


Volgens mij is er ergens wel ene gelekte test van Wolverine in geel spandex.. Geloof niet dat Brian Singer dat echt een success vond..

Zal eens googelen..

jostru

Avatar

Wacht maar tot jullie de nieuwe trailer zien!!! Die is nog veel beter dan deze franse trailer, hoor! Je ziet shenron en Goku vs. Piccolo vechten!! De HD trailer is nog niet uit maar er is wel een japanese tv-spot opgedoken!! Ga kijken op youtube jongens!! kijk hier: http://www.youtube.com/watch?v=cZ2ND9ns_Lg

Chrischzz

Avatar

jostru "Wacht maar tot jullie de nieuwe trailer zien!!! Die is nog veel beter dan deze franse trailer, hoor! Je ziet shenron en Goku vs. Piccolo vechten!! De HD trailer is nog niet uit maar er is wel een japanese tv-spot opgedoken!! Ga kijken op youtube jongens!! kijk hier: http://www.youtube.com/watch?v=cZ2ND9ns_Lg"


Juist in die Japanse spot zien de effecten er nog slechter uit..
Vooral wanneer die motor van Goku uitvouwd..

DannyEsth

Avatar

De trailer ziet er natuurlijk een stuk beter uit dan zijn voorganger want dat was gewoon zo nep als wat. Toch ben ik niet overtuigd en denk ik dat dit toch niet al te serieus gaat vallen op het publiek. Voor de fans is dit natuurlijk geweldig, voor de rest is het afwachten. Als pluspunt de special effects zien er wel erg goed uit.

Chrischzz

Avatar

DannyEsth " Als pluspunt de special effects zien er wel erg goed uit."
Is iedereen blind ofzo?

Sha

Avatar

Chrischzz "Is iedereen blind ofzo?"


:D

jostru

Avatar

Chrischzz "Is iedereen blind ofzo?"


Ben jij achterlijk ofzo?

heywoodfloyd

Avatar

Dragoon Booll: Evoluusjonn

Geweldig.

Chrischzz

Avatar

jostru "Ben jij achterlijk ofzo?"

Waarschijnlijk wel.. maar met mijn ogen is niets mis..
Die special effects van Db zien er echt NIET uit..

Invergelijking met films van 2 jaar oud zien ze er zelfs nog slecht uit.. Dat moet toch veel beter kunnen..

Kijk eens naar het stukje waar Roshi een blast doet..
Die draak.. sorry, maar D-War ziet er nog beter uit..
Als Goku's scooter uitvouwd.. Dat ziet er niet uit..

Dus ik hoop voor het leuke dat ze de effecten nog gaan oppoetsen.. Want dit ziet er niet uit..

theman112

Avatar

Nou het wordt gewoon wachten op de hd rip, en lekker downloaden. ahahh fox krijgt geen een cent van mij.

jostru

Avatar

Chrischzz "Waarschijnlijk wel.. maar met mijn ogen is niets mis..
Die special effects van Db zien er echt NIET uit..

Invergelijking met films van 2 jaar oud zien ze er zelfs nog slecht uit.. Dat moet toch veel beter kunnen..

Kijk eens naar het stukje waar Roshi een blast doet..
Die draak.. sorry, maar D-War ziet er nog beter uit..
Als Goku's scooter uitvouwd.. Dat ziet er niet uit..

Dus ik hoop voor het leuke dat ze de effecten nog gaan oppoetsen.. Want dit ziet er niet uit.."


Er wordt nog aan veranderd hoor. En de versies die we zien zijn echt slechte kwaliteit. Je moet eerst een goede HD versie zien van de trailer. En vergelijk maar eens hoe groen piccolo nu is tegenover de eerste trailer. Dus al veel verbeterd. En de ki-blasts zijn redelijk, maar van wat je nu ziet kan je niet echt oordelen dus wordt het maar naar de bioscoop gaan om te kunnen oordelen. Maarja het kan ook zijn dat ik alle slechte dingen niet wil zien omdat ik al sinds kleinsafaan grote fan ben van Dragonball en dragonball Z...

lippoldd

Avatar

OMG .. Die Kamehameha klonk fucking weak...!!

Maar goed... ik wil hem toch zien... wie weet wordt het toch een superfilm..

NieuwsFilm

meest populair