Video

Bart got a Room trailer

Bekijk de trailer van deze gevatte High School film met William H. Macy.

door Bram de Groot op 16.02.2009 om 10:50 in Video
High School films worden aan de lopende band gemaakt. De onderstaande trailer van de film Bart got a Room, van de onbekende regisseur Brian Hecker, ziet er in tegenstelling tot vele andere veelbelovend uit. De High School humor, alleen dan net even gevatter.

In de Bart got a Room gaat nerd Danny opzoek naar een Prom date, onder begeleiding van zijn vader en moeder. De titel van de film geeft de noodzaak van het goed organiseren van Promnight weer, want zelfs de grootste nerd van de school heeft een hotelkamer gereserveerd voor het allerbelangrijkste evenement ná Promnight! Danny kan niet achterblijven.

De film draaide verleden jaar al op enkele filmfestivals. Steven Kaplan, William H. Macy en Cheryl Hines spelen de hoodrollen. Releasedata zijn nog onbekend, zowel voor in de VS als voor in NL.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

oogsnoepje

Avatar

"Don't stop! Don't stop! Don't stop!"

:E

Planethugo

Avatar

Leuke trailer idd, william h macy lijkt me ook goed gecast. Titel is zowiezo al geinig als je de trailer gezien hebt

merijnsa

Avatar

Fantastisch, hier kijk ik echt het meest naar uit dit jaar :D Iedereen lijkt echt perfect gecast en de shots zijn ook stuk voor stuk meesterlijk!

Het verhaal klinkt wel een klein beetje cliché, maar volgens mij is de manier waarop het gebracht wordt echt steengoed.

Sha

Avatar

Even voor mijn duidelijkheid... Deze film is de film waar je het meeste naar uitkijkt... van het hele komende jaar?

merijnsa

Avatar

shateandar "Even voor mijn duidelijkheid... Deze film is de film waar je het meeste naar uitkijkt... van het hele komende jaar?"


Voor mij geen Harry Potter, Transformers, Terminator of Wolverine bullshit nee. Maar er zijn inderdaad nog een hele hoop andere films die zoiezo de moeite waard zijn (moet Gomorra nog steeds zien, net als the Wrestler...) Maar deze trailer heeft wel het meest interesse gewekt tot nu toe. Ik hou wel van dit soort comedy's (voelt een beetje Superbad/Juno achtig aan).

Public Enemies, Bruno en Che komen misschien nog wel in de buurt. Over smaak valt niet te twisten :E

oogsnoepje

Avatar

Oh, je bent emo, zeg dat dan meteen :E

(Garpje hoor ;) maar weet je wel wat je mist als je Terminator niet kijkt? Komedie is leuk, een verhaal is lekker, maar je ogen willen toch ook wel eens feesten?)

LuCos

Avatar

Zelf vind ik dit soort films wel grappig, maar echt puur voor vermaak, en niet voor die filmische hoogstandjes of voor het prachtige verhaal. Maar in zijn genre lijkt hij me ook hartstikke leuk!

Spijker

Avatar

Haha super :E

Planethugo "william h macy lijkt me ook goed gecast."


Ooit een film gezien waarin hij slecht is gecast? Die man is TOP :W

NieuwsFilm

meest populair