Algemeen

Dragonball Evolution niet de laatste DB film?

In een interview liet Justin Chatwin duidelijk blijken dat er nog meer DB zit aan te komen.

door FilmTotaal op 19.02.2009 om 16:23 in Algemeen
Uit de woorden van Justin Chatwin (in de film bekend als Son Goku) kunnen we halen dat het script voor de volgende Dragonball film nu al klaar is. Terwijl Dragonball Evolution nog niet eens op het witte doek te zien is. In een interview met tijdschrift SciFiNow zegt hij namelijk:

“Als Dragonball Evolution goed wordt ontvangen door het publiek, zal de kans zeer groot zijn dat er een tweede deel komt. Het volgende deel zal meer vertellen over Dragonball en zal de magische wereld hiervan nog beter laten zien”. Aldus Chatwin.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Markie Marcolioooo

Avatar

Friza-saga
Cell-saga
Bu-saga
Fusion-saga

er zijn al zoveel Sagas gemaakt in de Dragonball Z dimentie dus waarom niet?

jazzthieve

Avatar

Vervolg?? Eens zien of ze nog zo enthousiast zullen zijn als deze film flopperde-flop doet aan de kassa.

Deweb

Avatar

Eerst eens zien of de film inderdaad flopperdeflop gaat doen aan de kassa's.

jostru

Avatar

De film zal niet flopperdeflop doen aan de kassa's want de meeste van die achterlijke "haters" zullen toch gaan zien en zo zal het nog meer geld maken. En vergeet niet dat Dragonball en Dragonball Z een enorme fanbase hebben over de hele wereld. Ohja en het script vool deel 2 werd geschreven onder de naam Dragonball: Reborn, dus dat is de voorlopige naam voor het vervolg, maar nog lang niet de definitieve naam dus. Ook zei Chatwin dat film 2 dieper in zal gaan op het intergalactische onderwerp van de Dragonball Z series, dit verwijst dus duidelijk naar saiyan en freeza saga. Ook heb ik gelezen dat in The Junior Novel van de film Piccolo sterft op het einde, maar ik raad je aan om te blijven zitten tot na de credits als je de film gaat kijken want ik kan voor 90% zeker zeggen dat er na de credits of gedurende de credits nog een en ander zal gebeuren, zoals Piccolo Jr die geboren wordt of Piccolo uit deze film die toch overleeft. De film gaat enorm goed zijn, geloof me maar. Al de mensen de the junior novel hebben gelezen zeggen dat het een enorm sterk en boeiend verhaal is en dat het duidelijk over Dragonball gaat. Zo is Bulma net zoals in de serie, Piccolo is aartsslecht ook zoals in Dragonball de king piccolo saga dus, Goku vertoont duidelijke kenmerken uit de serie en is dus op sommige vlakken dom en is wat raar, Roshi schijnt ENORM GRAPPIG te zijn dus dat is ook weer zoals in de serie, de laatste waar iets over gezegt wordt is Yamcha: Yamcha is niet verlegen voor meisjes zoals in het begin vn DB, maar is enorm stoer en flirt duidelijk me meisjes en er is duidelijk aantrekkingskracht tussen Yamcha en Bulma. Het stoer zijn van Yamcha is dus zoals in Dragonball Z waar hij de ene na de andere verslijt. Dus het verhaal is helemaal zoals het hoort te zijn. Als je gaat kijken garanteer ik je dat je met of een enorme smile op je gezicht naar buiten gaat of gewoon zo => O_O gaat zitten staren naar de credits omdat je verbaasd bent van hoe goed het was. En het vervolg zal dus nog beter worden want dan komen warschijnlijk Vegeta enzo erin. Chatwin zei dat het heel heel HEEL leuk gaat zijn en dus kun je ook al denken dat er meer bekende in gaan komen. Zo denk ik meteen aan Gohan, Krillin en misschien Tien (aka Tenshinhan). Ook zijn er foto's opgedoken uit een magazine (Shonen Jump) waar er een nieuwe foto staat van Piccolo en Piccolo is ENORM GROEN! Nog groener als hiervoor. Hij is dus duidelijk geslaagd en is zoals hij moet zijn! Voor meer informatie moet je gaan kijken op [url]www.dbthemovie.com[/url] OF [url]www.legendaryforums.com[/url]

Rudebox

Avatar

:-S --> Amen

PS: Ik ben nog bij lange na niet enthusiast over deze film, het neigt in mijn ogen nog steeds een flop te worden. Alhoewel, de fanbase van DRAGONBALL is natuurlijk erg groot...

...ik wacht geduldig af :}

jazzthieve

Avatar

jostru "De film zal niet flopperdeflop doen aan de kassa's want de meeste van die achterlijke "haters" zullen toch gaan zien en zo zal het nog meer geld maken. En vergeet niet dat Dragonball en Dragonball Z een enorme fanbase hebben over de hele wereld. Ohja en het script vool deel 2 werd geschreven onder de naam Dragonball: Reborn, dus dat is de voorlopige naam voor het vervolg, maar nog lang niet de definitieve naam dus. Ook zei Chatwin dat film 2 dieper in zal gaan op het intergalactische onderwerp van de Dragonball Z series, dit verwijst dus duidelijk naar saiyan en freeza saga. Ook heb ik gelezen dat in The Junior Novel van de film Piccolo sterft op het einde, maar ik raad je aan om te blijven zitten tot na de credits als je de film gaat kijken want ik kan voor 90% zeker zeggen dat er na de credits of gedurende de credits nog een en ander zal gebeuren, zoals Piccolo Jr die geboren wordt of Piccolo uit deze film die toch overleeft. De film gaat enorm goed zijn, geloof me maar. Al de mensen de the junior novel hebben gelezen zeggen dat het een enorm sterk en boeiend verhaal is en dat het duidelijk over Dragonball gaat. Zo is Bulma net zoals in de serie, Piccolo is aartsslecht ook zoals in Dragonball de king piccolo saga dus, Goku vertoont duidelijke kenmerken uit de serie en is dus op sommige vlakken dom en is wat raar, Roshi schijnt ENORM GRAPPIG te zijn dus dat is ook weer zoals in de serie, de laatste waar iets over gezegt wordt is Yamcha: Yamcha is niet verlegen voor meisjes zoals in het begin vn DB, maar is enorm stoer en flirt duidelijk me meisjes en er is duidelijk aantrekkingskracht tussen Yamcha en Bulma. Het stoer zijn van Yamcha is dus zoals in Dragonball Z waar hij de ene na de andere verslijt. Dus het verhaal is helemaal zoals het hoort te zijn. Als je gaat kijken garanteer ik je dat je met of een enorme smile op je gezicht naar buiten gaat of gewoon zo => O_O gaat zitten staren naar de credits omdat je verbaasd bent van hoe goed het was. En het vervolg zal dus nog beter worden want dan komen warschijnlijk Vegeta enzo erin. Chatwin zei dat het heel heel HEEL leuk gaat zijn en dus kun je ook al denken dat er meer bekende in gaan komen. Zo denk ik meteen aan Gohan, Krillin en misschien Tien (aka Tenshinhan). Ook zijn er foto's opgedoken uit een magazine (Shonen Jump) waar er een nieuwe foto staat van Piccolo en Piccolo is ENORM GROEN! Nog groener als hiervoor. Hij is dus duidelijk geslaagd en is zoals hij moet zijn! Voor meer informatie moet je gaan kijken op [url]www.dbthemovie.com[/url] OF [url]www.legendaryforums.com[/url]"


Lol, een fanboy, een helderziende fanboy dan ook nog. Dan ben ik waarschijnlijk achterlijk...
Een enorme fanbase maakt niets uit als de film slecht is. Fans zijn meestal een stuk kritischer dan de doorsnee filmliefhebber, als de film slecht zal dat vlug bekent zijn. Ik ga ervan uit dat mede door de fanbase in het begin de film het goed zal doen maar dan vlug zal wegzakken.

jostru

Avatar

jazzthieve "Lol, een fanboy, een helderziende fanboy dan ook nog. Dan ben ik waarschijnlijk achterlijk...
Een enorme fanbase maakt niets uit als de film slecht is. Fans zijn meestal een stuk kritischer dan de doorsnee filmliefhebber, als de film slecht zal dat vlug bekent zijn. Ik ga ervan uit dat mede door de fanbase in het begin de film het goed zal doen maar dan vlug zal wegzakken."


Ik ben niet helderziend, het is gewoon een feit. Hoe kan je er naast zien dat deze film goed zal zijn. Hij gaat meer geld maken dan je je kan voorstellen. Maar dan heb je van die debiele kinders die zeuren of de kleine details die anders zijn. Zeuren mensen omdat Batman of Spider-man wat anders is dan in de comics? Natuurlijk niet maar bij Dragonball wel hoor. En trouwens, praktisch iedereen in Azië kent Dragonball, in Noord-Amerika is het ook immens populair en in Europa doet het ook bij lange na niet slecht, dus veel geld verzekerd, zelfs de mensen die zeggen dat het flopt zullen toch gaan zien.

oogsnoepje

Avatar

jostru "het is gewoon een feit."


Bedenk je wel even dat veel fans van Dragonball de leeftijd van 18 jaar nog niet zijn ontstegen?

En wist je ook dat heel veel mensen uit deze groep te weinig zakgeld krijgen en daardoor met een ooglapje op de piraat uithangen op een baai in Zweden?

Ik zal niet de heilige boon uithangen, maar wat ik maar wil zeggen is dit: er zijn *heel* veel factoren die ervoor kunnen zorgen dat de film een beetje tot keihard flopt, en dat is 100% feit, itt wat jij daar blaat.

Oh, en voordat ik het vergeet, een reactie op de film: arrrr, bring it on matey!

Sha

Avatar

oogsnoepje "Bedenk je wel even dat veel fans van Dragonball de leeftijd van 18 jaar nog niet zijn ontstegen?"


Dat lijkt me vreemd, Dragonball is al uit 1986... ik denk dat veel fans al iets ouder zijn dan 18 ondertussen

Jnk18

Avatar

oogsnoepje "Bedenk je wel even dat veel fans van Dragonball de leeftijd van 18 jaar nog niet zijn ontstegen?

En wist je ook dat heel veel mensen uit deze groep te weinig zakgeld krijgen en daardoor met een ooglapje op de piraat uithangen op een baai in Zweden?

Ik zal niet de heilige boon uithangen, maar wat ik maar wil zeggen is dit: er zijn *heel* veel factoren die ervoor kunnen zorgen dat de film een beetje tot keihard flopt, en dat is 100% feit, itt wat jij daar blaat.

Oh, en voordat ik het vergeet, een reactie op de film: arrrr, bring it on matey!"


Ik ken genoeg mensen die ouder dan 20 zijn en die al jaren fan zijn van deze show, je vergeet dat DB al in de jaren 80 uitkwam dus er zijn zeker grote mensen die fans zijn, waaronder ik..

Geld opleveren zal het probleem niet zijn denk ik.

Chrischzz

Avatar

jostru "Zeuren mensen omdat Batman of Spider-man wat anders is dan in de comics? Natuurlijk niet ."


Uhm...
Echt wel..
Ga maar eens vrolijk wat forums af..

jostru "maar bij Dragonball wel hoor. En trouwens, praktisch iedereen in Azië kent Dragonball, "


Jep.. alle 4 miljard mensen in China.. en 2 miljard in India.. op 2 na dan..

jostru "in Noord-Amerika is het ook immens populair en in Europa doet het ook bij lange na niet slecht, dus veel geld verzekerd, zelfs de mensen die zeggen dat het flopt zullen toch gaan zien."


Hmmm.. Ik ben eerder bang dat Dragonball geconfronteerd gaat worden met vergelijkingen met : Mortal Combat, D.O.A., Streetfighter en de aankomende Streetfighter.. Allen zeer matige films met een aardige achterban. Die ook niet al te best waren in geld opbrengsten.

Van de Aziatische wereld zullen ze het vrees ik niet al te veel moeten hebben.. Hollywood die een puur Aziatisch idee gaat verfilmen vinden ze in Azie veel al niet zo geweldig.

Dat ze in Amerika een hoop pulp slikken, houdt niet in dat het een succes word wereldwijd.. Ik noem een eerste Batman film die het ontzettend goed deed in Amerika, maar volgens mij flopte in Europa en Azie.

En Dragonball is nou eenmaal ver-amerikaanst.. Iets wat ze denk ik, in Azie en vooral Japan niet gaan pikken.


Ik ben ook totaal niet positief over Dragonball.. De effecten die ik tot nu toe heb gezien vielen mij tegen. Verhaal technish ben ik bang dat het enorm tegen gaat vallen..

Dragonball is naar mijn mening een goed voorbeeld van een serie die alleen goed werkt als de manga tekenfilmserie..

Spijker

Avatar

jostru "De film zal niet flopperdeflop doen aan de kassa's want de meeste van die achterlijke "haters" zullen toch gaan zien en zo zal het nog meer geld maken etc. etc. Ook zijn er foto's opgedoken uit een magazine (Shonen Jump) waar er een nieuwe foto staat van Piccolo en Piccolo is ENORM GROEN! Nog groener als hiervoor. Hij is dus duidelijk geslaagd en is zoals hij moet zijn! Voor meer informatie moet je gaan kijken op [url]www.dbthemovie.com[/url] OF [url]www.legendaryforums.com[/url]"

O+

Uhmmm sorry maar draai jij niet een beetje heel erg door?? Of je bent heel erg slim óf je bent heel dom... Je praat als een kind van 12 namelijk maar je schrijft best wel goed, dus ben wel nieuwsgierig hoe het zit;)

oogsnoepje

Avatar

Jnk18 "Ik ken genoeg mensen die ouder dan 20 zijn en die al jaren fan zijn van deze show, je vergeet dat DB al in de jaren 80 uitkwam dus er zijn zeker grote mensen die fans zijn, waaronder ik.."


Grote mensen die fan zijn? Tja, waarom niet!

Laat ik het er op houden dat ik geen volwassenen ken die nog kinderseries kijken, behalve dan de ouders van kleintjes die nog iedere dag Sesamstraat willen zien.

Chrischzz

Avatar

oogsnoepje "Grote mensen die fan zijn? Tja, waarom niet!

Laat ik het er op houden dat ik geen volwassenen ken die nog kinderseries kijken, behalve dan de ouders van kleintjes die nog iedere dag Sesamstraat willen zien."Sesamstraat is tgenwoordig tijdens etens tijd.. geen kind die dat nog kan zien.. En deze ouder dan ook niet.. geen tv aan tijdens het eten..

ElRoja

Avatar

Er zijn duidelijk veel voor- en tegenstanders van deze film.
Ik ben al lange tijd fan van deze manga/anime en hoop op het beste resultaat.
De special effects zijn misschien in de uitgekomen trailers niet super, maar is het niet mogelijk dat ze die nog oppoetsen, alvorens de film uit te brengen over een paar maand?
Zoals iemand anders eerder aangaf, denk ik ook dat het originele verhaal vanuit de manga goed gevolgd wordt.

De discussie die hier boven loopt over leeftijden van de fan-groep van Dragonball/Z en zélfs GT gaat nergens over. Het is lastig te zeggen om te zeggen of de kleine tieners die vroeger Dragonball mooi vonden er nu ze in hun 20, 30-er jaren nog naar toe willen. Ik persoonlijk absoluut wel en ik ben 22. Vrienden varierend tot 26 gaan er ook heen.
Ik denk dat het wel goed komt met deze film.

Maar één ding is zeker, deze film zal in élk geval beter zijn dan de eerste real-life Dragonball film. Die was echt slecht.

Spijker

Avatar

ElRoja "Er zijn duidelijk veel voor- en tegenstanders van deze film.
Ik ben al lange tijd fan van deze manga/anime en hoop op het beste resultaat.
De special effects zijn misschien in de uitgekomen trailers niet super, maar is het niet mogelijk dat ze die nog oppoetsen, alvorens de film uit te brengen over een paar maand?
Zoals iemand anders eerder aangaf, denk ik ook dat het originele verhaal vanuit de manga goed gevolgd wordt.

De discussie die hier boven loopt over leeftijden van de fan-groep van Dragonball/Z en zélfs GT gaat nergens over. Het is lastig te zeggen om te zeggen of de kleine tieners die vroeger Dragonball mooi vonden er nu ze in hun 20, 30-er jaren nog naar toe willen. Ik persoonlijk absoluut wel en ik ben 22. Vrienden varierend tot 26 gaan er ook heen.
Ik denk dat het wel goed komt met deze film.

Maar één ding is zeker, deze film zal in élk geval beter zijn dan de eerste real-life Dragonball film. Die was echt slecht."


Hehe:E Eindelijk een "fan" met een objectieve kijk op de zaken! Je kunt nl heel weinig zeggen over een film die nog niet uit is op basis van trailers en foto's en geruchten en dergelijke!

irs0y17

Avatar

Spijker "Hehe:E Eindelijk een "fan" met een objectieve kijk op de zaken! Je kunt nl heel weinig zeggen over een film die nog niet uit
is op basis van trailers en foto's en geruchten en dergelijke!"


precies, ik ben ook fan ik hoop dat ie goed is als die niet goed blijkt te zijn. lekker boeiend, dan kan je de film nog belachelijk maken.

m_master

Avatar

Laat maar komen hoor deze film. Ik heb er al zin in en van mij mogen ze in de volgende delen nog meer laten zien.

appie74

Avatar

Ben benieuwd

JojoUtrecht

Avatar

Is deze film alleen op DVD uitgebracht? Of is/was 'ie ook te zien in NEDERLANDSE bioscopen?

nico1980

Avatar

Ik ben het niet eens met diegene die zeggen dat de doelgroep
voor het grootste gedeeltje jonger dan 18 is.ikzelf ben bijna 30 en ik ken een heleboel volwassenen die ook grote fan zijn.zoals iemand hier al zei,de serie komt uit de jaren 80 en een heleboel jongeren kennen de serie niet eens.
Het is idd geen TOP film,maar floppen zal hij zeer zekker niet doen.
Rambo 4 was helemaal bagger en is die geflopt,NEE!
de echte fan komen toch wel en zullen hem ook gaan aanschaffen om
hun colletie uit te breiden.
gr

nieuwslaatste nieuws

meest populair