Registratie FOTV online!

De geruchten gingen al een tijdje door het hele land, een aantal dagen geleden werd het ook aangekondigd hier op de site, maar nu is het dan eindelijk zover: het registratiesysteem voor het plaatsen van berichten op FilmsOpTV is actief!

Vanaf nu kan je dus geen berichten meer plaatsen zonder dat je jezelf geregistreerd hebt. De voordelen die dit oplevert:
- jij alleen kan onder jouw naam posten (leg dus snel een naam vast, voor iemand anders hem inneemt!)
- je kunt je eigen berichten wijzigen (tot 2 uur na het posten)
- irritante berichten (pagina's vol smileys bv) kunnen door de moderators effectiever worden aangepast
- mocht het toch uit de hand lopen, dan kunnen mensen die lopen te zieken eenvoudig verhinderd worden om nog langer iets te posten
- je krijgt je eigen profiel, dat later wordt uitgebreid tot een plek waar je bv je dvd-collectie kunt showen

Tako heeft hier hard voor zitten zwoegen, maar aangezien zelfs Ubermeister Tako wel eens foutjes maakt kun je hieronder (tussen de lofbetuigingen en heldenverering door) ook eventuele bugs posten.

Als laatste nog even de melding dat voor het eerder genoemde editten van irritante berichten er natuurlijk moderators nodig zijn. Er zijn er al een aantal (degenen die op het forum al moderators zijn, zijn dat hiervoor ook) maar we kunnen er nog wel wat gebruiken. Dus: ben je filmliefhebber, heeft FOTV een speciaal plaatsje in je hart, heb je de FOTV-pagina als startpagina, en kun je aantonen dat je de site minstens elke 5 minuten bezoekt: laat het weten! ;)



NieuwsFilm

meest populair