Eric Brevig regisseert 3D-film Yogi Bear

De regisseur van Journey to the Center of the Earth werkt aan een nieuwe 3D-film: een moderne bewerking van de klassieke cartoons rond Yogi Bear.

Eric Brevig is aangesteld als regisseur van Yogi Bear, een 3D-langspeelfilm over de fictieve beer uit de klassieke tekenfilms van Hanna-Barbera.

Yogi Bear maakte zijn debuut in 1958 als nevenpersonage in "The Huckleberry Hound Show". Hij was zo populair dat hij in 1961 zijn eigen programma kreeg: "The Yogi Bear Show".

Net als Alvin and the Chipmunks wordt de verfilming een mix van animatie en live action. Joshua Sternin en Jeffrey Ventimilia, uitvoerend producenten van "That '70s Show", zullen het scenario schrijven. Het wordt een moderne bewerking van de klassieke cartoons, waarin Yogi Bear en zijn maatje Boo Boo met een reeks tegenslagen te kampen krijgen in Jellystone Park.

Brevig verdiende zijn sporen als VFX-supervisor van o.a. The Day After Tomorrow, Men in Black, en Pearl Harbor. Vorig jaar maakte hij zijn regiedebuut met de 3D-film Journey to the Center of the Earth.

NieuwsFilm

meest populair