Sadie Frost vraagt scheiding aan

Sadie Frost zegt dat zij een echtscheiding heeft aangevraagd van Jude Law. Het paar leeft al sinds januari apart van elkaar na een huwelijk van vijf jaar. "Ik heb met tegenzin moeten vaststellen dat mijn huwelijk met Jude over is", aldus Frost in een verklaring.

Law en Frost trouwden in september 1997 en kregen samen drie kinderen: Rudy, Rafferty en Iris. "We zijn het eens dat een scheiding de enige uitweg is, maar we zijn het evenzeer eens dat we er alles aan moeten doen om de scheiding zo goed en pijnloos mogelijk door te komen in het belang van onze kinderen" zegt Frost. "Zij zijn onze topprioriteit en dat zal altijd zo blijven."

De 35-jarige Frost heeft ook nog een zoon uit haar eerste huwelijk met Spandau Ballet-zanger Gary Kemp. Law verscheen recentelijk veelvuldig in de roddelpers, nadat een Britse tabloid had beweerd dat hij een buitenechtelijke relatie had met Nicole Kidman, met wie hij samen in de film 'Cold Mountain' speelt. Kidman stapte naar de rechter, die het blad een rectificatie een schadevergoeding oplegde.



NieuwsFilm

meest populair