Algemeen

Jennifer Aniston wil Bondgirl worden

De Amerikaanse actrice heeft in het modeblad Elle openlijk gesolliciteerd naar een rol in een volgende Bond-film.

door Jeffrey op 03.03.2009 om 13:51 in Algemeen
De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston heeft in de Britse editie van het modeblad Elle openlijk gesolliciteerd naar een rol in een volgende Bond-film.

Aniston: "Ik krijg altijd grappige, grillige en lieve rollen aangeboden. Ik zou heel graag willen meespelen in een actiefilm." Een samenwerking met Daniel Craig ziet ze wel zitten. "James Bond. Glamour. Daniel Craig. Dat lijkt me enorm leuk," aldus de 40-jarige actrice.

Jennifer Aniston is vooral bekend van haar rol als Rachel Green in de populaire Amerikaanse televisieserie Friends (1994-2004). Daarnaast kennen we haar vooral van romantische komedies, zoals Along Came Polly en Rumor Has It.... Binnenkort verschijnen weer twee nieuwe romcoms met Aniston in de Nederlandse bioscopen: Marley & Me (vanaf 5 maart) en He's Just Not That Into You (vanaf 16 april).

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Voldemort

Avatar

Dat wordt dan de eerste Bond film die ik ga kijken! :Y

Thiver

Avatar

Ongehoord! Een Bond-girl die even oud is als de Bond-acteur! Blasfemie!

Jnk18

Avatar

Ja daar zit dus niemand op te wachten.. heb niks tegen Jennifer maar komop zei is toch veels te oud voor Bond-Girl... had ze misschien 10-15 jaar geleden kunnen doe nofsow,

Leppe

Avatar

Te oud zeg je? Halle Berry was er 36 toen ze meespeelde in "Die Another Day". Jennifer is er nu net 40 geworden, dat is geen immens verschil. En aan haar figuur merk je het zeker ook niet.
Ben altijd een fan geweest van Jennifer en ik zou ze daarom wel graag eens in een bondfilm zien.

Edit: Na ff rondgekeken te hebben ben ik nog te weten dat Maud Adams ("Octopussy") met een leeftijd van 38 de oudste bondgirl is geweest.

RAVEN[NL]

Avatar

En dat Matt LeBlanc dan bond wordt... da's pas een frisse wind.

El_Mariachi

Avatar

Och, ik heb geen problemen met Jennifer Aniston in een Bondfilm. Maar liever niet als love interest.

Lijkt me wel interessant, een Bondfilm vol sterren. Dat gerucht dat Al Pacino in Quantum zou zitten deed m'n hart een slag missen... en toen was het niet waar.

Kom op, Bond 23: Better Story, Impressive Baddie and With Q !

Thiver

Avatar

Sorry dat ik geen smileys aan mijn vorige bericht heb toegevoegd; het was namelijk ironisch bedoeld. Als ik mensen op verkeerde gedachten heb gebracht wil ik hier daarvoor graag mijn nederige excuses aanbieden en beloven dat ik mij in het vervolg van dit soort gedrag zal onthouden.

ExCaL^

Avatar

Thiver "Sorry dat ik geen smileys aan mijn vorige bericht heb toegevoegd; het was namelijk ironisch bedoeld. Als ik mensen op verkeerde gedachten heb gebracht wil ik hier daarvoor graag mijn nederige excuses aanbieden en beloven dat ik mij in het vervolg van dit soort gedrag zal onthouden."


lol? :E

Leppe

Avatar

Thiver "Sorry dat ik geen smileys aan mijn vorige bericht heb toegevoegd; het was namelijk ironisch bedoeld. Als ik mensen op verkeerde gedachten heb gebracht wil ik hier daarvoor graag mijn nederige excuses aanbieden en beloven dat ik mij in het vervolg van dit soort gedrag zal onthouden."

Goed dat je het ff meld, had het niet door namelijk ;)

Thiver

Avatar

Leppe "Goed dat je het ff meld, had het niet door namelijk ;)"

Ik heb de laatste tijd al iets te vaak een met ironie doordrenkte vrouwonvriendelijke opmerking gemaakt, die verkeerd geïnterpreteerd werd. Ik moet toch wat meer op mijn woorden gaan letten, vrees ik. :D

Maartus

Avatar

Ach vrouwen hebben grappen niet altijd door misschien dat je daarom zulke reacties krijgt (grapje dames, of toch niet?).

Even on-topic. Die link met friends die ik toch redelijk vaak heb als ik haar zie hoef ik eigenlijk niet echt te hebben bij een james bond om eerlijk te zijn. Lijken mij wel andere/leukere/beter passende dames te vinden zijn dan haar, maar goed een open sollicitatie mag ze natuurlijk altijd doen naar de rol.

Leppe

Avatar

Thiver "Ik heb de laatste tijd al iets te vaak een met ironie doordrenkte vrouwonvriendelijke opmerking gemaakt, die verkeerd geïnterpreteerd werd. Ik moet toch wat meer op mijn woorden gaan letten, vrees ik. :D"

Mag ik daaruit afleiden dat mijn nick ietswat vrouwelijk overkomt? :p
Nu ik je comment nogis gelezen heb is het wel duidelijk dat het ironish bedoelt was, maar ik neem meestal niet de tijd om om over comments na te denken.

OT: Die link met friends is er idd altijd wel, daarmee dat haar ook een rol in 24 is geweigerd als ik mij niet vergis? Ze zou te bekend geweest zijn.

jantje123

Avatar

El_Mariachi "

Kom op, Bond 23: Better Story, Impressive Baddie and With Q !"


je bedoelt R :]

nieuwslaatste nieuws

meest populair