Video

Bekijk het begin van Watchmen

Ga je dit weekend naar Watchmen en kan je niet wachten dan is hier alvast de openingsvideo.

door Mark op 07.03.2009 om 20:20 in Video
De makers van de openingsvideo van Watchmen hebben hun werk online gezet, dus ga je dit weekend naar de bios en kan je niet wachten dan kan je hier alvast het begin zien. Helaas kan de video niet helemaal aangepast worden naar de breedte van de site zonder er stukken af te knippen dus kan de rest van de pagina er wat misvormd uitzien. Mocht het nou helemaal niet werken, klik dan hier.

Check ook onze recensie van de film.

Update: De originele link werkt niet meer maar bij Cinemablend hebben ze een kopie online gezet die nog wel werkt.
16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Dit is niet het begin, er zit hier nog een gevecht voor.

Benja11

Avatar

Heb net de film gezien ben normaal wel fan van comic gedoe maar dit vond ik helemaal niks...

er zaten wat leuke momenten in maar echt de enige die me aansprak was die met het masker over zijn hele gezicht, humor enzo wel goed...

maar moet ook toegeven dat ik voor deze film helemaal niet bekend ben met the watchmen...

Swampman

Avatar

Ben nog niet geweest, maar dit stukje ziet er echt geweldig uit.

jostru

Avatar

Ben net gaan zien en dit is inderdaad pas na het eerste gevecht (en de dood) met The Comedien. De film was wat te rommelig vond ik.. het ging van hier naar daar en was dus moeilijk te begrijpen. Zeker voor mensen zoals ik die er nog nooit van gehoord hadden. Ik vond Rorschach (de kerel met dat masker voor zn hele gezicht) de leukste van de film. Z'n masker is alleen raar... het lijkt een gewone muts maar die vlekken bewegen... raar als je het mij vraagt. En ik vind het eigenlijk spijtig dat (mensen die Watchmen niet kennen en geen spoiler willen moeten nu stoppen met lezen!!!!) hij op het einde vermoord word door Dr. Manhattan! Wat een stomme kloot dat die kerel uiteindelijk blijkt te zijn.

Ik geef de film een 6/10 voor non-fans.

McMurphy

Avatar

jostru "Ik vond Rorschach (de kerel met dat masker voor zn hele gezicht) de leukste van de film. Z'n masker is alleen raar... het lijkt een gewone muts maar die vlekken bewegen... raar als je het mij vraagt."

Je weet dat Watchmen een stripverfilming is? Moeten we dit dan serieus nemen?

En een spoiler verbergen we met de daarvoor bestemde tags.
jostru "hij op het einde vermoord word door Dr. Manhattan! Wat een stomme kloot dat die kerel uiteindelijk blijkt te zijn."

En als reactie op je spoiler kan ik alleen maar uitmaken dat je er helemaal niets van begrepen hebt :N.

Benja11

Avatar

McMurphy "En als reactie op je spoiler kan ik alleen maar uitmaken dat je er helemaal niets van begrepen hebt :N."


misschien hebben we dat dan ook niet maar laten we eerlijk zijn de film is niet te moeilijk, maar als ze mensen naar de film willen trekken die die niet bekend zijn met de strip had het misschien wel anders gekund ik heb spijt dat ik meer dan 2 en een half uur in de zaal heb gezeten en naar buiten liep met zoiets van wat slecht zeg...

mij sprak alleen roschach aan omdat hij de enige was die echt te volgen was voor de leken onder ons !!!

Decepticon

Avatar

Benja11 "misschien hebben we dat dan ook niet maar laten we eerlijk zijn de film is niet te moeilijk, maar als ze mensen naar de film willen trekken die die niet bekend zijn met de strip had het misschien wel anders gekund ik heb spijt dat ik meer dan 2 en een half uur in de zaal heb gezeten en naar buiten liep met zoiets van wat slecht zeg...

mij sprak alleen roschach aan omdat hij de enige was die echt te volgen was voor de leken onder ons !!!"
Dat had ik ook,ben gisteravond geweest.Ben fan van comicfilms,maar vond deze graphic novel nix(Sin City trouwens ook niet).Film duurt veel te lang door die ellenlange kletsscenes,echt irritant.De actie was echt gaaf,maar daar zat er veel te weinig van in.Ik ben ook niet bekend met de Watchmen en dat is denk ik ook de reden dat de zaal(zaal 1) nog lang niet vol zat.Vind The Night Owl trouwens een dikke rip-off van Batman en ook ik vond Rorschach de "gaafste",echt een lompe kleine donder,hem maakt nix uit.Ik denk dan ook voor de doorsnee comicfilm liefhebber geen aanrader.Als er deel 2 komt is ie niet voor mij bestemd,ook niet op dvd.Bij mij werkt de plugin niet.

Benja11

Avatar

Decepticon "Dat had ik ook,ben gisteravond geweest.Ben fan van comicfilms,maar vond deze graphic novel nix(Sin City trouwens ook niet).Film duurt veel te lang door die ellenlange kletsscenes,echt irritant.De actie was echt gaaf,maar daar zat er veel te weinig van in.Ik ben ook niet bekend met de Watchmen en dat is denk ik ook de reden dat de zaal(zaal 1) nog lang niet vol zat.Vind The Night Owl trouwens een dikke rip-off van Batman en ook ik vond Rorschach de "gaafste",echt een lompe kleine donder,hem maakt nix uit.Ik denk dan ook voor de doorsnee comicfilm liefhebber geen aanrader.Als er deel 2 komt is ie niet voor mij bestemd,ook niet op dvd.Bij mij werkt de plugin niet."


klopt op een gegeven moment komt hij als batman uit zijn vliegtuig gevlogen moest er meteen aan denken...

mauriesl

Avatar

Zo bovenstaande reacties lezend, heb toch echt het idee dat een hoop mensen de achterliggende gedachte achter de Watchmen niet snappen.

Silver

Avatar

Night Owl is ook geinspireerd op Batman, op een bepaalde manier is dit een anti-helden comid.

Of comic eigenlijk een graphic novel. En het verschil daarin zit hem onder andere in de diepere laag. Vergelijkbaar met het hele lectuur/literatuur verhaal.

Dit is geen actiefilm, de actie is er om het verhaal te onderbouwen, niet de rode draad in het verhaal. Ik denk dat veel mensen met een verkeerd idee de film zijn wezen kijken. Zonde, want ik denk dat je dan veel mist.

Benja11

Avatar

mauriesl "Zo bovenstaande reacties lezend, heb toch echt het idee dat een hoop mensen de achterliggende gedachte achter de Watchmen niet snappen."


waarschijnlijk heb je gelijk en dat is ook het nadeel van trailers...
wat ik dacht te gaan zien kwam er niet...

rainmaker2k

Avatar

Ik heb hem gister gezien en vond hem wel goed. Ik ken het boek niet, maar het was verder wel goed te volgen.

Voor de actie hoef je er ook niet echt heen te gaan. Ik denk dat de trailer in dat opzicht iets vertekend is van de film.

Chrischzz

Avatar

Aha.. ze maken bij Watchmen dezelfde fout die ze enkele jaren geleden voor Ang Lee's Hulk gemaakt hebben...

Adverteren voor een actievolle comic verfilming..
Terwijl de beide films het meer van het achterliggende verhaal moeten hebben..

Terwijl dat bij Hulk een grotere fout is geweest, omdat Hulk gewoon synoniem staat voor beuk en smijt werk.. Terwijl hulk echt een goede film was, die alleen verkeerd begrepen is.


Watchmen is eigenlijk geen actie.. De novel gaat duidelijk over het probleem superhelden ( lees gewone mensen in pakken die doordraaien in boeven vangen ) en de eventueel naderende 3e wereldoorlog. Ik denk ook dat veel mensen de novel ook nooit uit zullen lezen.. Teveel geklets en weinig actie.

Daar ligt het probleem.. Veel mensen kennen de novel niet en gaan af op de trailer, die toch echt actie promoot. En komen dus bedrogen uit.

Spijker

Avatar

Chrischzz "Aha.. ze maken bij Watchmen dezelfde fout die ze enkele jaren geleden voor Ang Lee's Hulk gemaakt hebben...

Adverteren voor een actievolle comic verfilming..
Terwijl de beide films het meer van het achterliggende verhaal moeten hebben..

Terwijl dat bij Hulk een grotere fout is geweest, omdat Hulk gewoon synoniem staat voor beuk en smijt werk.. Terwijl hulk echt een goede film was, die alleen verkeerd begrepen is."


Goeie film? Ok hij was misschien niet superslecht, maar een film met een CGI poppetje wat qua realistich gehalte nog onderdoet voor m'n oude PS2 en vol cinematografische "trucjes" van Ang Lee die totaal ongepast waren vind ik ook niet echt "goed" te noemen:?

Decepticon

Avatar

Spijker "Goeie film? Ok hij was misschien niet superslecht, maar een film met een CGI poppetje wat qua realistich gehalte nog onderdoet voor m'n oude PS2 en vol cinematografische "trucjes" van Ang Lee die totaal ongepast waren vind ik ook niet echt "goed" te noemen:?"
Je zit goed mis,Hulk was echt wel goed.En die cgi kan een PS2 echt niet aan hoor,die is wel PS3 waardig.

Chrischzz

Avatar

Spijker "Goeie film? Ok hij was misschien niet superslecht, maar een film met een CGI poppetje wat qua realistich gehalte nog onderdoet voor m'n oude PS2 en vol cinematografische "trucjes" van Ang Lee die totaal ongepast waren vind ik ook niet echt "goed" te noemen:?"Ok.. smaken verschillen..
Maar zoals ik dus al zei, is het bij Hulk fout gegaan met de actie.. Waar het publiek door gelokt werd zat er niet of weinig in..
De effecten waren niet eens slecht, alleen misschien niet "realistisch" genoeg voor de meesten.

Verhaal technisch is Ang Lee's Hulk nog steeds 1 van de interessantere comic verfilmingen imho..

NieuwsFilm