Algemeen

Megatron keert terug in Transformers 2

Een Australische nieuwssite kreeg de primeur van stemacteur Hugo Weaving: "Ik heb de opnames al gedaan."

door Jeffrey op 08.03.2009 om 14:44 in Algemeen
In een interview met de Australische nieuwssite AdelaideNow heeft acteur Hugo Weaving bevestigd dat Megatron zeker terugkeert in Transformers: Revenge of the Fallen.

Weaving (de stem achter Megatron): "Ik heb [de opnames] al gedaan. Hij (regisseur Michael Bay, nvdr) is in LA. We waren bezig met het splitten van de beelden, en toen had ik een vreemde conversatie waarin hij leek te impliceren dat het allemaal een groot geheim was. Dus kijk, ik heb je de geheime primeur gegeven."

Het is echter nog niet helemaal duidelijk hoe Megatron precies zal terugkeren. Weaving: "Neemt Optimus Prime in de eerste film niet wat brokken van de kubus mee, of wat er van over is? Ik weet het niet, misschien zit daar wel iets in..."

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Totalmovie

Avatar

En hoe zal hij dan terugkomen ?

Aston

Avatar

Ik heb ergens gelezen dat hij zou terugkeren als tank.

Zo zou hij er dan uit komen te zien:
http://www.comicbookmovie.com/images/news/transformers-2/megatron2.jpg

Deddiekoel

Avatar

Ik vind dit een nogal stevige spoiler. Helemaal om in de titel van het bericht op te nemen. Ik ga liever naar films met zo min mogelijk voorkennis en dit soort dingen halen toch de lol uit de verassing...

jazzthieve

Avatar

Surf dan niet naar filmnieuws sites.

jostru

Avatar

Inderdaad, dan moet je maar niet op zoek gaan naar nieuw. Maar soit, ik had zo al een voorgevoel. Bay zei dat het alleen maar een speelgoed was voor de collectie van de film, maar die foto's van Megatron waren duidelijk van een film en geen speelgoedje. Maar hij zei dat Megatron niet zou terugkeren, dus misschien gaat Megatron, Galvatron heten in de film?

Decepticon

Avatar

jazzthieve "Surf dan niet naar filmnieuws sites."
Inderdaad.Maar dit nieuws is al een paar dagen oud.Wat Bay zegt moet je niet geloven,hij doet nix anders dan misleidende info naar buiten brengen om iedereen op het verkeerde been te zetten en verrassingen te behouden en wou het wat geheim proberen te houden over Megatron,maar alle Transfans weten dat in de trailer de arm die Sam op de grond genageld houdt Megatron is.Megatrons altmode is idd een Cybertronische tank.Ik denk zelf dat Soundwave Megatron weer tot leven brengt,niet Optimus Prime.Die wil Megatron echt weer op aarde hebben,ook niet als hulp tegen The Fallen,ze zullen moeite genoeg hebben met Devastator.

Deddiekoel

Avatar

jazzthieve "Surf dan niet naar filmnieuws sites."

Je hebt nieuws over films en spoilers imo. En dit nieuwtje had toch iets verhullender op de frontpage gekund zodat ik het niet had hoeven lezen!

Spijker

Avatar

Deddiekoel "Je hebt nieuws over films en spoilers imo. En dit nieuwtje had toch iets verhullender op de frontpage gekund zodat ik het niet had hoeven lezen!"


Zoiets als: 'Komt Megatron terug in Transformers 2?' Op z'n "Story's"?

Het blijven toch allemaal geruchten, waarvan hoogstwaarschijnlijk de meeste nog door de productiemaatschappijen zelf de media in worden geslingerd om de hype aan te wakkeren. Neem alles met een korreltje zout, of sluit je compleet af van de buitenwereld. Ik laat me er in ieder geval niet door beïnvloeden:N

En dan v.w.b. het "nieuwsbericht": ik ben geen fanaat, keek vroeger wel naar de tekenfilmserie. Voor zover ik me kan herrinneren bestond er geen aflevering zonder Megatron dus ik ben blij "verrast":P En of hij nu Megatron of Galvatron heet, ik kijk uit naar deel 2. Hoewel ik (ook op deze site) veel kritiek had op deel 1 (lees: Michael Bay), vond ik het een vermakelijke film en denk dat ze wel wat geleerd hebben en deel 2 nog leuker wordt:E Hoop ik...

Decepticon

Avatar

Je hoort Megatron zelfs grommen in die scene dat hij Sam op grond houdt.En in mijn vorige post bedoelde ik natuurlijk dat Optimus Megatron NIET weer op aarde zou willen hebben.

Chrischzz

Avatar

Tuurlijk komt hij terug..
Megatron, 1 van de meest populaire slechterikken in de tekenfilm historie.. duh.. is het niet volledig in TF2, dan wel in Tf3.

Hasbro heeft niet voor de kat zijn poes een nieuwe toy gemaakt van Megsie..

De scene waarin Sam wordt vastgenageld door een "klauw" is duidelijk de hand van Megatron. Bovendien, als je goed kijkt, zie je de voet van Megatron op de achtergrond met iets van tank-treads erbij.

Prime krijgt in de trailer ook een flinke beuk van iets.. En waar lijkt dat op? Juist ook iets van groffe tank-treads..


Komt Megatron dan werkelijk in de film voor? Misschien in het echt, maar misschien ook als natte droom van Sam..

NieuwsFilm

meest populair