Idols nu al groter dan vorig jaar

De tv-sensatie van vorig jaar, Idols, krijgt dit jaar een vervolg en aan de cijfers te zien wordt Idols II groter dan zijn voorganger. Het aantal mensen dat zich heeft ingeschreven om (nog eens) een poging te wagen hèt idool van Nederland te worden staat tot op heden op 10.000. Dat zijn er ruim 2.500 meer dan vorig jaar, waar 7.626 mensen zich hadden aangemeld.
''Inschrijven kan nog tot 24 augustus middernacht dus de verwachting is dat er nog wel wat aanmeldingen bij zullen komen'', zo zegt Holland Media Groep woordvoerder Laurens Woldberg.

De jury, bestaande uit Jerney Kaagman, Edwin Jansen, Eric van Tijn en voorzitter Henkjan Smits, zullen dus nog meer mooi zingende, vals zingende, kraaiende, gillende, rappende, jankende en fluisterende kandidaten voor hun neus krijgen, die ze stuk voor stuk weer op hun eigen wijze zullen voorzien van commentaar.

De voorrondes van Idols II gaan in september van start en vanaf december zal er een wekelijkse tv-uitzending zijn. Idols brak vorig jaar alle records wat kijkcijfers betreft. De finale van 8 maart werd op het hoogtepunt door maar liefst 4,8 miljoen mensen bekeken en was daarmee het best scorende HMG-programma ooit.

Denk jij dat je beter bent dan Jim of Jamai ? Schijf je dan voor 24 augustus nog in !



NieuwsFilm

meest populair