Algemeen

Sex and the City 2 voor mei 2010

De sequel komt op 28 mei 2010 in de Amerikaanse bioscopen, en gaat daarmee de concurrentie aan met Prince Of Persia: The Sands Of Time.

door Jeffrey op 03.04.2009 om 16:19 in Algemeen
Warner Bros. en New Line Cinema hebben de releasedatum bekendgemaakt van Sex And The City 2. De sequel komt op 28 mei 2010 in de Amerikaanse bioscopen, en gaat daarmee de concurrentie aan met Prince Of Persia: The Sands Of Time.

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon en Kristin Davis hernemen alle vier hun rol. Over de plot zijn nog geen details bekend. Het gerucht doet de ronde dat de producenten eraan denken om Carrie Bradshaw en Mr. Big een kind te schenken.

De eerste Sex and the City-film werd in mei vorig jaar gereleased, en bracht wereldwijd 412,6 miljoen dollar op.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Oboema

Avatar

Ja, joh. Gewoon cashen met die handel, waarom ook niet?

Zo langzamerhand beginnen de sequels en prequels -uitzonderingen bevestigen de regel!- me te irriteren. Zelfs films met geen enkele inhoud, plezier of andere waarde, scoren prima at-the-boxoffice en krijgen een vervolg.

Zuur :-S

El_Mariachi

Avatar

Nou ken ik Sex & The City niet goed, maar een kind toevoegen lijkt me rampzalig...

Was te verwachten dat er een sequel kwam. Ach ja. De vraag bij dit soort nieuws vind ik altijd: hoe lang duurt het voor de Friends: The Movie gaan maken? Of zouden die producenten de enige verstandigen zijn (qua kwaliteit dan, niet qua geld binnenhengelen...)?

jostru

Avatar

El_Mariachi "Nou ken ik Sex & The City niet goed, maar een kind toevoegen lijkt me rampzalig...

Was te verwachten dat er een sequel kwam. Ach ja. De vraag bij dit soort nieuws vind ik altijd: hoe lang duurt het voor de Friends: The Movie gaan maken? Of zouden die producenten de enige verstandigen zijn (qua kwaliteit dan, niet qua geld binnenhengelen...)?"


Ik dacht dat er al eens over gesproken was voor een Friends: The Movie.. het zou best leuk zijn om die nog eens samen te zien. Maar over Sex and the City: hopelijk is dit de laatste film, want anders gaat het uitgemolken worden. Ik heb de serie niet echt gevolgd, maar zag wel af en toe een aflevering mee toen mijn zus er naar keek en heb de film niet zo lang geleden op tv gezien. Het zal waarschijnlijk wel eens gaan tijd worden dat die ene sexverslaafde van de 4 zich eens definitief gaat settelen en het personage van J. Parker met een kind zou dan het einde van de reeks (film en tv) betekenen.

Decepticon

Avatar

Dit is niet voor mij,maar een Friends film zit ik al een paar jaar op te wachten,dat vind ik geweldig,heb ook de complete dvd box van Friends.

Boe

Avatar

Oboema "Ja, joh. Gewoon cashen met die handel, waarom ook niet?

Zo langzamerhand beginnen de sequels en prequels -uitzonderingen bevestigen de regel!- me te irriteren. Zelfs films met geen enkele inhoud, plezier of andere waarde, scoren prima at-the-boxoffice en krijgen een vervolg.

Zuur :-S"


Dan zouden we allemaal inderdaad kwaad kunnen worden op de mensen van Hollywood (zeg niet dat jij dat doet hoor), maar toch maken zij precies hetgene wat aansluit op de domme behoefte van de massa. Er zouden gewoon liefhebbers van goede film de zalen moeten blokkeren waar dit soort films draaien, zodat ze gewoon geen opbrengst krijgen!:P

Spijker

Avatar

El_Mariachi "...maar een kind toevoegen lijkt me rampzalig... "


Waarom? Volgens mij hangen deze film en serie niet samen van een superintelligent script toch? Ik ken de eerste film niet maar de serie wel. Hoe meer "verwikkelen" hoe beter te verteren volgens mij voor het "vrouwvolk":P

NieuwsFilm

meest populair