Algemeen

Dragonball sequel is geschreven?

Dragonball Evolution scoort zeer matig op de IMDB maar deel II schijnt al klaar te zijn.

door FilmTotaal op 04.04.2009 om 12:52 in Algemeen
De verwachtingen van de vele Dragonball fans wereldwijd zijn hooggespannen maar de eerste signalen over de kwaliteit van Dragonball Evolution zijn niet heel hoopgevend. De film gaat in Nederland aankomende donderdag in première maar scoort op de IMDB tot nu toe een zeer magere 3.3/10 op bijna 2500 stemmen. Desondanks vertelt hoofdrolspeler Justin Chatwin aan MTV dat een opvolger reeds klaar ligt:



het gehele artikel kan je hier lezen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Voldemort

Avatar

Oke,laat de bashende reacties maar komen.
I, for one, heb er wel zin in en ondanks dat DBE niet zo goed was als ik had gehoopt (ze hadden ook "maar" een budget van 45 miljoen), denk ik toch dat deel twee beter kan worden.

Ozymandias

Avatar

"The second one really goes to some different places that I've never seen in any comic book adaptation," said Chatwin.


Pfffft, oppassen wat je zegt jochie. Of zou die bedoelen dat geen enkele comic adaptation zulke neppe kwaliteit kan afleveren.

I MEAN FOR GODS SAKE PICOLLO ISNT EVEN GREEN.

Zondebok

Avatar

Ozymandias "I MEAN FOR GODS SAKE PICOLLO ISNT EVEN GREEN."


Ik weet niet of je de latere trailers hebt gezien maar hij is wel degelijk groen. Maar wellicht heeft 'ie daar net iets verkeerds gegeten.

jostru

Avatar

Nee, hoor. Piccolo is wel degelijk groen over de hele film. En ik weet ook dat het niet de film is waar vele Dragonball fans op hebben zitten wachten, maar het ziet er best leuk uit. Ik heb een interview gelezen met James Marsters waar hij zegt dat ze de transformatie van Piccolo voor de sequels hebben gehouden. Dit wil zeggen dat hij wel degelijk jong zal worden en hij heeft ook gezegd dat hij veel meer op de Piccolo die we kennen zal gaan lijken. En met de hinten die ze geven zou ik niet verbaasd zijn als ze de saiyans gaan introduceren met Vegeta die naar de aarde komt samen met Raditz en/of Nappa en dat ze op het einde een hint geven naar Frieza voor een derde film. Ook zou Krillin hoogst waarschijnlijk geïntroduceerd worden, omdat er veel fans kwaad waren voor het feit dat hij niet in DBE zat. In een ander interview werd er gezegd dat er veel vechters en andere personages bij zouden komen, dus ik denk aan de saiyans, Krillin, Tien (aka Tenshinhan), Gohan, King Kai en misschien Kami. Er werd al lang gezegd dat Goku zou sterven aan het begin van film 2 dus dan lijkt het logisch dat King Kai er in zal zitten. Ohja en onlangs heeft Marsters in een interview gezegd dat Piccolo eigenlijk samen met de Mystics werkte en hij maakte een fout en dacht dat ze er over zouden praten, maar in de plaats daarvan sloten ze hem op met de Ma Fu Ba technieck. Dit zijn natuurlijk geruchten, maar ben wel nieuwsgierig naar een sequel.

Lord Voldemort

Avatar

jostru "Nee, hoor. Piccolo is wel degelijk groen over de hele film. En ik weet ook dat het niet de film is waar vele Dragonball fans op hebben zitten wachten, maar het ziet er best leuk uit. Ik heb een interview gelezen met James Marsters waar hij zegt dat ze de transformatie van Piccolo voor de sequels hebben gehouden. Dit wil zeggen dat hij wel degelijk jong zal worden en hij heeft ook gezegd dat hij veel meer op de Piccolo die we kennen zal gaan lijken. En met de hinten die ze geven zou ik niet verbaasd zijn als ze de saiyans gaan introduceren met Vegeta die naar de aarde komt samen met Raditz en/of Nappa en dat ze op het einde een hint geven naar Frieza voor een derde film. Ook zou Krillin hoogst waarschijnlijk geïntroduceerd worden, omdat er veel fans kwaad waren voor het feit dat hij niet in DBE zat. In een ander interview werd er gezegd dat er veel vechters en andere personages bij zouden komen, dus ik denk aan de saiyans, Krillin, Tien (aka Tenshinhan), Gohan, King Kai en misschien Kami. Er werd al lang gezegd dat Goku zou sterven aan het begin van film 2 dus dan lijkt het logisch dat King Kai er in zal zitten. Ohja en onlangs heeft Marsters in een interview gezegd dat Piccolo eigenlijk samen met de Mystics werkte en hij maakte een fout en dacht dat ze er over zouden praten, maar in de plaats daarvan sloten ze hem op met de Ma Fu Ba technieck. Dit zijn natuurlijk geruchten, maar ben wel nieuwsgierig naar een sequel."


Aah, iemand die net als ik vaak op dbthemovie.com zit! Smiley face

jazzthieve

Avatar

Dump films krijgen geen vervolg dus STOP DREAMING. Eragon had ook al een vervolg dat al vroeg geschreven werd die film flopte waar is dat vervolg dan....

Deweb

Avatar

@Jostru: Ik ben niet zo erg into Dragonball, maar als ik het allemaal zo lees dan ben ik op zijn minst ernstig benieuwd naar het script.

Ik moet trouwens zeggen dat de trailers er wel goed uitzien eigenlijk. Gewoon pretentieloos vermaak enzo. En dat moet ook kunnen.

RAVEN[NL]

Avatar

Dit kon ook niet goed gaan, zag je aan de hele marketing. Het werd door de studio niet eens serieus genomen. Films als deze werken alleen als ze perfect gedaan worden, anders is het meteen lachwekkend.

nieuwslaatste nieuws

meest populair