Geen vierde Pirates voor Verbinski

Regisseur Gore Verbinski heeft Disney en producent Jerry Buckheimer laten weten dat het na drie films welletjes is geweest.

Gore Verbinski, regisseur van de Pirates of the Caribbean-trilogie, heeft besloten om de vierde film in de reeks niet te regisseren. Dat meldt Variety.

Verbinski heeft Disney en producent Jerry Buckheimer laten weten dat het na drie films welletjes is geweest: "Ik vond het fantastisch om 'Pirates' tot leven te brengen, en daar ben ik Jerry [Buckheimer], Johnny [Depp] en de rest van de producenten en het creatieve team eeuwig dankbaar voor. Ik hoop dat onze wegen elkaar in de toekomst nog zullen kruisen."

Verbinski zal zich nu toeleggen op een filmbewerking van het succesvolle computerspel BioShock. Momenteel legt hij met zijn productieteam de laatste hand aan Rango, een animatiefilm over een huisdier (stem van Johnny Depp) dat op avontuur gaat op zoek naar zichzelf. Later zal Verbinski ook het wereldberoemde detective-bordspel Cluedo verfilmen.

De opnames van de vierde Pirates-film starten normaal gezien in 2010. De trilogie van Verbinski bracht wereldwijd 2,6 miljard dollar op.

NieuwsFilm

meest populair