Film over Venom bevestigd

Schrijvers geven interview over Spider-Man-spin-off.

Sony zal een film maken rond Spider-Man-slechterik Venom en heeft het schrijversduo Paul Wernick en Rhett Reese op het scenario gezet. Dat bevestigen de schrijvers zelf. De twee werken op dit moment aan het scenario, waar ze overigens nog niets over mogen verklappen.

Venom was eerder te zien in de laatste Spider-Manfilm, het matig ontvangen Spider-Man 3. Een van de grootste kritiekpunten op die film was de magere uitwerking van dat personage. Dat komt deels doordat Sam Raimi, die meerdere keren heeft toegegeven weinig met Venom te hebben, door de studio werd opgedragen hem in de film te verwerken. Wernick & Reese zijn daarentegen grote fans van de symbiotische schurk, en zullen hun uiterste best doen recht te doen aan het personage.

"We read [Venom] growing up, but we were not experts. [...] We certainly know the mythology of Venom, but went back and learned more when it became clear that we could actually get this job."

Dit is niet de eerste keer dat Wernick & Reese voor Sony schrijven. Van hun hand is eveneens Zombieland, de zombiekomedie met onder andere Woody Harrelson en Emma Stone die begin december bij ons in première zal gaan.



NieuwsFilm

meest populair