Video

My Sister's Keeper trailer

Cameron Diaz in het aangrijpende drama over leukemie.

door Bram de Groot op 16.04.2009 om 17:18 in Video
Op haar 13e levensjaar heeft Anna ontelbaar veel operaties, transfusies, en injecties ondergaan om haar zus Kate te helpen bij haar gevecht tegen leukemie. Als blijkt dat Anna speciaal is geboren om haar zus te helpen, neemt ze de moeilijke beslissing om haar ouders aan te klagen. Op deze wijze wil ze een eigen leven krijgen zodat ze niet langer vast zit aan haar zieke zus.

Deze film over leukemie en nog veel meer persoonlijk leed, herbergt een groot aantal filmsterren, waaronder Cameron Diaz, Abigail Breslin (uit Little Miss Sunshine), Alec Baldwin, Jason Patric (In the Valley of Elah) en Thomas Dekker (uit de Tv-serie Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Eerder waren de zusjes Dakota en Elle Fanning gecast voor de rollen van de zusjes Anna en Kate. Toen bleek dat Dakota haar haren eraf moesten, trokken beide zusjes Fanning zich terug. Abigail Breslin werd vervolgens gecast en ze zou zowel de rol van Anna als Kate vertolken. Later werd Sofia Vassilieva gecast voor de rol van Kate.

In de VS gaat de film van Nick Cassavetes op 26 juni in première. De Nederlandse release datum is nog niet bekend.

De trailer:


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Megalomaniac

Avatar

Het principe is vreselijk interessant, maar aan de trailer te zien gaat de uitwerking de melodramatische kant op. Ik ben bang dat de film het idee behoorlijk tekort gaat doen..

NieuwsFilm

meest populair