Winnie de Poeh-scenarist voor Wanted 2

Net als Wanted zal de sequel losjes gebaseerd zijn op de gelijknamige stripboekenreeks van Mark Millar.

Evan Spiliotopoulos is aangesteld als scenarist van Wanted 2. Zijn belangrijkste wapenfeit tot nu toe: het scenario van de Disney-animatiefilm Pooh’s Heffalump Movie, ofte Poeh’s Lollifanten Film.

Net als Wanted zal de sequel losjes gebaseerd zijn op de gelijknamige stripboekenreeks van Mark Millar. De film zal onder meer elementen bevatten uit het derde en vierde hoofdstuk van het eerste boek. Chris Morgan schreef al een kladversie van het scenario, maar het is nog niet duidelijk of die naar de prullenmand wordt verwezen. Volgens de recentste berichten zou Timur Bekmambetov aanblijven als regisseur.

In het computerspel Wanted: Weapons of Fate, waarvan het verhaal begint vijf uur na de gebeurtenissen uit de eerste film, stelt een Rus vast dat het lichaam van Fox verdwenen is. Sommige mensen leiden daaruit af dat Fox nog in leven is, en dat Angelina Jolie - of althans haar personage - zou kunnen terugkeren in de sequel. De release van Wanted 2 is gepland voor 2010. Het derde deel wordt in 2012 verwacht.



NieuwsFilm

meest populair